E-kirja

Lue tai kuuntele

Pontus Purokuru, Suvi Auvinen, Silvia Hosseini - 13 katseluasentoa : miltä televisio tuntuu? maksuttomasti

Kirjoituksia televisiosta ja tunteista

Televisio on entistä vähemmän kansakunnan yhteinen rituaali ja entistä enemmän jokaisen yksityinen tunne-elämys. Tämän hetken kiinnostavimpien kirjoittajien teos kertoo kolmestatoista eri vinkkelistä, miltä televisio tuntuu.

Ovatko deittailurealityt näennäisintohimolla päällystettyjä monogamiakampanjoita? Kasvattiko lastensarja Alfred J. Kwak yhdestä sukupolvesta aktivisteja? Onko Kotikadun Pertti Mäkimaa maailmanmiehen prototyyppi ja Don Draperin edeltäjä? Ja mikä on Netflixin surullisin sarja? Kirjan viimeinen essee hyvästelee koko median, joka ei enää vastaa silppuista arkeamme.

Kaisu Tervosen toimittaman teoksen kirjoittajat ovat Suvi Auvinen, Carmen Baltzar, Saara Hannus, Iida Sofia Hirvonen, Silvia Hosseini, Ville Hämäläinen, Veikka Lahtinen, Sini Mononen, Pontus Purokuru, Tytti Rantanen, Marianne Savallampi ja Janne Siironen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pontus Purokuru, Suvi Auvinen, Silvia Hosseini

Julkaistu

2020-05-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

109 sivua

Tietoa kirjasta 13 katseluasentoa : miltä televisio tuntuu?

Lumoava 13 katseluasentoa : miltä televisio tuntuu? on suurenmoinen tieto, jota luettaessa ajankulu karkkoaa kerrassaan. Pontus Purokuru, Suvi Auvinen, Silvia Hosseini toimii kirjan kirjoittajana. Kirjan pituus on 109. Lisänä kirjasta onnistuu samoin kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella justiinsa siellä jossa ikinä menet ja se tekee matkastasi kiinnostavamman. Äänikirjan lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-05-14 ja kirjan julkaisijana on Kosmos. Aloita oitis äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin pystyt nauttimaan kirjoista täysin tuoreella keinolla. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit tahtomasi kirjasovelluksen. Mikäli vaadit mennä' kunnolla e-kirjojen maailmaan, niin sinun alkaa suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ jolloin sinulla on mahtava valikoima erilaisia kirjoja. Useat ohjelmista antaa myöskin maksuttoman ilmaisjakson, joten voit rajattomasti testata sovellusta ilman maksuja*.