E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - 1900-luvun ranskalainen yhteiskuntateoria maksuttomasti

Filosofiaa, sosiologiaa ja antropologiaa – strukturalismia, psykoanalyysia, eksistentialismia, situationismia, pragmatismia, jälkistrukturalismia!

1900-luvun ranskalainen yhteiskuntateoria tarjoaa asiantuntevan katsauksen keskeisimpiin ranskalaisteoreetikoihin ja heidän ajatuksiinsa. Mukana ovat ranskalaisen ajattelun kärkinimet Émile Durkheimista Pierre Bourdieuhun ja uusimpaan yhteiskuntateoriaan. Väliin mahtuvat niin eksistentialismi, strukturalismi, marxilaisuus kuin jälkistrukturalismikin. Lähestymistavat vaihtelevat sosiologiasta antropologiaan ja filosofiaan.

Tunnetuimpien ajattelijoiden ohella tilaa annetaan myös vähemmän tunnetuille teoreetikoille. Lukija tutustuu muun muassa spektaakkelin yhteiskuntaan, yhteiskuntateorian remonttimiehiin, ajatuksiin yhteisön logiikoista sekä leikkisään postmoderniin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2014-12-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

411 sivua

Tietoa kirjasta 1900-luvun ranskalainen yhteiskuntateoria

Lue heti jännittävä tieto 1900-luvun ranskalainen yhteiskuntateoria, minkä rinnalla saat uniikkeja tunteita. Teoksen tuotti Unknown Author. Tämä tieto pitää sisällään 411 sivua, minkä seassa olla vaikka moni ilta. Tietenkin ei ole silti tarve tyytyä ainoastaan luettavaan versioon, lisäksi käytettävissä on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja on mahtava konsti nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, autossa tai vaikkapa lenkillä. Tämän äänikirjan lukija on tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Gaudeamus 2014-12-31. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat perusteellisesti tuoreen konstin nautiskella kirjoista. Silloin kun sinulla on omistamasi älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on myöskin seurassasi lukemattomia kirjoja. Se onnistuu tilittämäll 10 - 20e kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä menet. Jos vielä epäröit käyttäisitkö sinä tätä palvelua, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.