E-kirja

Lue tai kuuntele

Noora Jokinen - Aikuinen nainen ratissa maksuttomasti

Arkajalasta taskuparkin kuningattareksi! Jo pitkään Noora Jokinen oli haaveillut kotimaan automatkoista - poikkeamisista sivuteille ja retkistä kansallispuistoihin. Lapsiakin piti kuskata ja kaupasta olisi järkevää tuoda viikon ruoat kerralla. Ajokortti oli kuitenkin vanhentunut, ja auto puuttui.
Yllättävän moni suomalaisnainen ei aja, vaan perheessä ratin taakse istuu mies. Autoiluun liittyy paljon luutuneita asenteita ja valtarakenteita, ja onkin korkea aika istuttaa nainen rattiin ja lähettää hänet tien päälle.
Samalla kun Aikuinen nainen ratissa pohtii sukupuolimallejamme ja oman tilan haltuunottoa, se esittelee miehiä, jotka eivät autoile, ja naisia, jotka palvovat autoaan. Tietolaatikot valottavat liikenneturvallisuutta ja autonhuoltoa sekä opettavat muun muassa tarkistamaan öljyt ja peruuttamaan mallikkaasti taskuun.

Hyväntuulisessa kirjassa Noora Jokinen (s. 1974) kertoo ensimmäisestä vuodestaan autoilijana ja auttaa muitakin ajajia ponnistamaan yli pelon ja rutiinin puutteen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Noora Jokinen

Julkaistu

2020-03-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

153 sivua

Tietoa kirjasta Aikuinen nainen ratissa

Lue nyt tapahtumarikas tieto Aikuinen nainen ratissa, minkä mukana elät suurenmoisia fiiliksiä. Teoksen kirjoittajana on ollut Noora Jokinen. Aikuinen nainen ratissa on pituudeltaan 153 sivua, elikä vallan sopiva pituus luettavaksi. Ethän jää pelkästään e-kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa pystyy kuunnella siellä jossa ikinä liikutkaan ja se luo matkastasi jännittävämmän. Kirjan vetoavana äänenä toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-03-10 julkaisijan Atena toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle täysin uuden oven kirjojen maailmaan. Mikäli sinulla on kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on taskussasi satoja kirjoja. Maksamalla sovitun kuukausimaksun korkkaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei lopu kirjat sinun elämässäsi. Kirjojen koettaminen on samoin tosi vaivatonta, koska pystyt rajattomasti yrittää sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.