E-kirja

Lue tai kuuntele

Paula Arvas, Voitto Ruohonen - Alussa oli murha - Johtolankoja rikoskirjallisuuteen maksuttomasti

Kuka murhasi ja kenet?<7p>

Yli 150-vuotisen historiansa aikana rikoskirjallisuus on koukuttanut yhä uusia lukijoita haastamaan harmaat aivosolunsa ja ratkaisemaan arvoituksia yhdessä etsivän kanssa. Dekkarista on tullut merkittävä kaunokirjallinen ja kulttuurinen ilmiö, joka ottaa kantaa myös yhteiskunnallisiin epäkohtiin.

Alussa oli murha tutkii rikoskirjallisuuden kehityskulkuja alun salapoliisi- ja arvoitusromaaneista nykyajan eko-, tekno- ja tieteistrillereihin. Mukana ovat tutut hahmot Sherlock Holmesista ja neiti Marplesta Harjunpäähän ja Harry Holeen. Nerokkaiden harrastelijasalapoliisien ja synkkien yksityisetsivien rinnalla rikoksia ratkaisevat niin kuolemansyyntutkijat, psykologit, toimittajat, hakkerit kuin ”tekniikan pojatkin”. Teoksen punaisena lankana kulkee ajatus rikoskirjallisuuden jatkuvasta muutoksesta, kehityksestä ja sekoittumisesta omien alalajiensa kesken. Tämän päivän rikosromaanissa on samanaikaisesti tarjolla lukijan älyä ja mielikuvitusta kiihottavia mysteerejä, poliisityön kuvausta, psykologisia aineksia sekä suoraviivaista toimintaa parhaaseen trillerityyliin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Paula Arvas, Voitto Ruohonen

Julkaistu

2016-02-29

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

343 sivua

Tietoa kirjasta Alussa oli murha - Johtolankoja rikoskirjallisuuteen

Alussa oli murha - Johtolankoja rikoskirjallisuuteen on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Paula Arvas, Voitto Ruohonen. Lukemista löytää 343 sivua, niiden seassa mahdat kokea ainutkertaisia hetkiä. Sinun ei ole onneksi pakko tyytyä pelkästään luettavaan versioon, vaan kuunneltavissa on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Tämä kirja ei rajoita kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta vain silloin kun kykenet lukemaan, puolestaan kykenet nyt nauttia kirjasta silloin kun mielit esimerkiksi lenkillä. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2016-02-29 julkasijan Gaudeamus toimesta. E- ja äänikirjat tarjoavat loistavan mahdollisuuden nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista matkustaessa tai kotona. Se koko homma toimii jouheasti, kun ainoastaan omistat kännykän. Sovellukset toimivat normaalisti 10-15€ kuukausimaksulla, jolla kykenet kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan vaikuttavia elektronisia kirjoja. Suurinosa ohjelmista tarjoilee kanssa veloituksettoman kokeilun, tähän tapaan voit sitoutumattomasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.