Äänikirja

Lue tai kuuntele

Ann-Charlotte Wennerholm - Avain Espanjaan maksuttomasti

Avain espanjaan on kaksikielinen itseopiskelukurssi, jonka avulla opit, lukemaan, puhumaan ja ymmärtämään espanjaa. Periaate on yksinkertainen. Opit espanjaa samalla tavalla kuin aikoinaan opit äidinkielesi - kuuntelemalla ja toistamalla. Kurssi sisältää kirjan (314 s) och 1 mp3-levyn.

Avain espanjaan tutustuttaa sinut kieliopin perusteisiin havainnollisesti ja selvittää kielen rakenteita. Äänitteet noudattavat kurssikirjan kappaleita - kappaleet on helppo löytää kirjassa olevia viitteitä seuraamalla. Voit helposti palata takaisin harjoittelemaan jotakin, mistä olet epävarma. Kurssikirjan oppitunnit rakentuvat lyhyille kappaleille. Niissä esitellään aihe, kielioppiasiat ja avainsanat. Kappaleet sisältävät keskusteluja, tavallisia sanontoja, sananlaskuja ja käyttökelpoisia ilmaisuja sekä osion Nyt on sinun vuorosi! jossa saat testata taitojasi. Kirjan loppupuolella ovat harjoitusten oikeat vastaukset, minikielioppi ja aakkoselliset sanastot, joissa on viittaukset kappaleisiin. Normaalissa puhekielessä käytetään 500-1500 sanaa. Avain espanjaan opettaa sinulle noin 1700 sanaa. Avain espanjaan antaa valmiudet selviytyä Euroopan neuvoston kielitaitokuvauksen tasoista A1 ja A2.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ann-Charlotte Wennerholm

Julkaistu

2012-11-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

541 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Avain Espanjaan

Avain Espanjaan on vaikuttava ja hauska tieto, mikä ei todella jätä ketään väsyneeksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Ann-Charlotte Wennerholm. Kyseinen tieto pitää sisällään 0 sivua, joiden parissa nautiskella vaikka useampi tovi. Lisänä kirjasta löytyy lisäksi kuunneltava versio, minkä pituus on 9:01:07 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella siellä jossa ikinä kuljetkaan ja se luo matkastasi kiintoisamman. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2012-11-19 julkaisijan Univerb Förlag toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat kokonaan innovatiivisen tavan iloita kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat haluamasi sovelluksen. Tämä onnistuu tilittämällä 10 - 15euron kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman määrän kirjoja missä kuunaan kuljet. Mikäli vielä epäilet käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin kokeile sitä viipymättä 2 viikon ajan.