Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Malcolm Gladwell - Daavid ja Goljat maksuttomasti

"Aidosti kiehtova ja inspiroiva... unohtumaton."
- Hector Tobar, Los Angeles Times

Miksi altavastaajat niin usein voittavat? Tekevätkö goljatit virheitä suuruudestaan huolimatta vai juuri sen takia?

Suositun tietokirjailijan hätkähdyttävä uutuusteos kyseenalaistaa perinteiset käsityksemme vahvemman vallasta. Voiko traumaattisista lapsuudenkokemuksista olla etua? Miksi arvostetuimmat eliittikoulut eivät välttämättä olekaan paras ponnahduslauta myöhemmälle menestykselle? Minkä takia juuri epätavallisesta taustasta saa voimaa ponnistaa onnistumiseen ja hyvään elämään?

Malcolm Gladwell (s.1963) on kansainvälisesti tunnettu toimittaja, tietokirjailija ja luennoitsija. Kirjoissaan Gladwell tarkastelee luovuutta, menestystä ja ideoiden syntyä soveltaen ennakkoluulottomasti sosiologian, psykologian ja taloustieteen tuoreimpia tutkimustuloksia. Gladwellilta on aiemmin suomennettu teokset Leimahduspiste ja Välähdys.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Malcolm Gladwell

Julkaistu

2020-03-19

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

427 min

E-kirjan pituus

212 sivua

Tietoa kirjasta Daavid ja Goljat

Kiehtova Daavid ja Goljat on ihastuttava tieto, jota lukiessa vuorokaudenaika poistuu tykkänään. Malcolm Gladwell toimii teoksen kirjoittajana. Kyseinen kirja on pituudeltaan 212 sivua, toisin sanoen kirjaa piisaa moneksi ajankohdaksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka matkassa saat peräti 7:07:08 h. Äänikirjaa voi kuunnella täsmälleen siellä missä ikinä liikut joten se tekee matkastasi mielenkiintoisemman. Kyseisen äänikirjan lukija on Aku Laitinen. Kirjan on julkaissut WSOY 2020-03-19. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on helppo keinolueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä olet. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit valitsemasi ohjelman. Se kaikki onnistuu maksamalla 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman määrän kirjoja missä ikänään kuljet. Suurinosa ohjelmista antaa lisäksi ilmaisen kokeilun, tällä tavoin kykenet rajattomasti yrittää palvelua ilman maksuja*.