E-kirja

Lue tai kuuntele

Kai Alhanen - Dialogi demokratiassa maksuttomasti

Demokraattinen yhteiselämä edellyttää kansalaisilta kykyä vuoropuheluun. Monimutkaisissa ja monikulttuurisissa yhteiskunnissa ihmisten on kuitenkin yhä vaikeampi ymmärtää toisiaan. Demokratian tulevaisuuden turvaamiseksi taloudellisten, sosiaalisten ja ekologisten kriisien keskellä tarvitaan kansalaisten yhteistoimintaa, jonka ytimessä on dialoginen keskustelu. Dialogi demokratiassa osoittaa vuoropuhelun välttämättömyyden katoavan kansanvallan pelastamiseksi.

Filosofian perinteestä ammentaen teos esittelee dialogin edellyttämiä kykyjä. Samalla luonnostellaan uudenlaista osallisuustajun kansalaishyvettä, jonka omaksuminen voi elvyttää demokratian sen nykyisestä tilasta.

Teos näyttää, että yhdessä virittäytyminen, kuvitteleminen, harkinnan harjoittelu ja uskallus heittäytyä leikkiin voivat yhdistää ihmisiä yllättävin tavoin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kai Alhanen

Julkaistu

2016-10-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

150 sivua

Tietoa kirjasta Dialogi demokratiassa

Lue nyt touhukas tieto Dialogi demokratiassa, jonka mukana vastaanotat verrattomia tuntemuksia. Tämän on kirjoittanut Kai Alhanen. Teoksesta löytää 150 sivua, minkä parissa kykenet saada mielenkiintoisa lukuhetkiä. Luettavan kirjan lisänä käsillä on loistava äänikirja, jonka kera vietät 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei estä kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta vain siihen aikaan kun kykenet lukemaan, vaan pystyt nyt iloita kirjasta missä tahansa haluat kuten bussissa. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut Gaudeamus 2016-10-30. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot tykkänään tuoreen oven kirjojen tykö. Tarviit puhelimen jolloin mukanasi on lukemattomia kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät 10-20e maksulla, millä pystyy kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja tai lukemaan jännittäviä e-kirjoja. Kun vieläkin epäröit käyttäisitkö tätä palvelua, niin testaa sitä viipymättä 2 viikon ajan.