E-kirja

Lue tai kuuntele

Sinimaaria Kangas - Eettisen lihansyönnin käsikirja maksuttomasti

Voiko broileri elää hyvän elämän? Kuinka valkohäntäkauriista tulee lihaa? Millaisissa oloissa sika voi toteuttaa lajityypillisiä käyttäytymistarpeitaan? Onko teuraskuljetuksille vaihtoehtoja? Millainen naudanlihantuotanto on järkevintä ympäristön kannalta? Onko luomu aina eläin- ja ympätistöeettisempää kuin tavanomainen tuotanto? Miten lihaa voi hankkia suoraan tuottajalta?

Eettisen lihansyönnin käsikirja on opas ruoan alkuperästä kiinnostuneille kuluttajille, jotka haluavat syödä mahdollisimman eläinystävällisesti ja ympäristökestävästi tuotettua lihaa, tuottajan osaa unohtamatta. Sivuilla vieraillaan monenkirjavilla lihantuotantotiloilla ja pyrähdetään välillä myös Atlantin taakse. Tuottajien lisäksi aihetta pohditaan kirjassa muidenkin alan ajattelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Sinimaaria Kangas on yhteiskuntatieteiden maisteri ja toimittaja, joka on tutustunut tuotantoeläinten todellisuuteen eri puolilla maailmaa. Hän on aiemmin julkaissut sekä tieto- että kaunokirjallisia teoksia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sinimaaria Kangas

Julkaistu

2018-01-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

206 sivua

Tietoa kirjasta Eettisen lihansyönnin käsikirja

Eettisen lihansyönnin käsikirja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Sinimaaria Kangas. Teoksen pituus on 206. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä mukana vastaanotat peräti 0:00:00 h. Äänikirja onkin huikea konsti kuunnella kirjaa olitpa metrossa, taksissa tai esimerkiksi kävelyllä. NAME äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Kirjan on julkaissut Aula & Co 2018-01-17. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat kokonaan innovatiivisen tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat mielimäsi ohjelman. Se onnistuu maksamalla 10 - 20€ kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä ikänään kuljetkaan. Moni palveluista antaa niin ikään ilmaisen kokeilun, jolloin kykenet vapaasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.