Äänikirja

Lue tai kuuntele

Ari Turunen - Ei onnistu! Uusien ideoiden vastustamisen historiaa maksuttomasti

Nyt matkataan vanhoihin hyviin aikoihin, jolloin haikailtiin vanhoja hyviä aikoja!

Kautta historian ihmiset ovat kauhistelleet uusia tapoja ja ajatuksia sekä keksintöjä ja muoti-ilmiöitä. Kiihkeää vastustusta ovat herättäneet niin suhteellisuusteoria, rokotukset, kaukoputket, kalenteriuudistukset kuin kellonajatkin. Tiesitkö esimerkiksi, että 1800-luvun Amerikassa oli ”vain” 144 aikavyöhykettä ja että rautateiden ajateltiin pilaavan maalaismaiseman?

Ei onnistu! on hilpeä retki inhimilliseen konservatiivisuuden historiaan. Kirjan avulla voimme paremmin sietää erimielisyyksiä sekä ymmärtää eri kulttuurien ja sukupolvien tapakulttuureja – ja jos oikein pinnistämme, ehkä voimme myöntää olleemme joskus väärässäkin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ari Turunen

Julkaistu

2019-11-11

Lukija

Ari Turunen

Äänikirjan pituus

352 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ei onnistu! Uusien ideoiden vastustamisen historiaa

Lue tapahtumarikas tieto Ei onnistu! Uusien ideoiden vastustamisen historiaa, minkä parissa vietät imuistoisia tuntemuksia. Kirjan kirjoitti Ari Turunen. Kyseinen tieto pitää sisällään 0 sivua, joiden parissa nautiskella moni ilta. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan vaadittua tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, lisänä valittavana on myös 5:52:50 h pitkä äänikirja. Äänikirja on mukava käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi sitten ratikassa, lentokoneessa tai vaikka juoksemassa. Äänikirjan miellyttävänä äänenä toimii Ari Turunen. Äänikirja on julkaistu 2019-11-11 ja kirjan julkaisijana on Atena. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat aivan tuoreen konstin nauttia kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon asennat valitsemasi ohjelman. Suorittamalla kk-maksun aukaiset oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat sinun elämässäsi. Paras asiakkaalle on että, melkein kaikki sovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa milloin kykenet vapaasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja ja selvittää onko ohjelma juuri sinulle asianmukainen.