E-kirja

Lue tai kuuntele

Maailman Historia - Ei paluuta maksuttomasti

Dauntless-syöksypommittajien lentue nousi USS Enterprise -lentotukialukselta 4. kesäkuuta 1942. Ensin Japanin laivaston koneet olivat hyökänneet Yhdysvaltain tukikohtaan Midwayn saarella keskellä Tyyntämerta. Japanilaisten tavoite oli tuhota tukikohta ja ottaa Tyynimeri hallintaansa.

Yhdysvaltain koodinmurtajat olivat kuitenkin paljastaneet hyökkäyksen etukäteen, ja U.S. Navy oli valmis iskemään vihollisen lentotukialuksiin. Alukset eivät nähneet toisiaan, vaan ne lähettivät lentokoneita hyökkäysaaltoina meren yli satojen merimailien päähän kohti vihollista.

MAAILMA SODASSA -sarjan neljäs osa seuraa Japanin ja Yhdysvaltain kaksintaistelua Tyynellämerellä, arkea sodan varjossa ja saksalaisten etenemistä itärintamalla. Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maailman Historia

Julkaistu

2020-03-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

75 sivua

Tietoa kirjasta Ei paluuta

Kuuntele heti jännittävä tieto Ei paluuta, jonka kera koet ainutlaatuisia tuntemuksia. Maailman Historia on teoksen kirjoittajana. Kyseinen teos on sivumäärältään 75 sivua, näin ollen lukemista piisaa muutamaksi myöhäisillaksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka parissa koet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja ei pidättele lukijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun kykenet lukemaan, sen sijaan pystyt nautiskella kirjasta silloin kun mielit esimerkiksi bussissa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-03-04 julkasijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät tykkänään tuoreen keinon nautiskella kirjoista. Äänikirjat ja elektroniset kirjat liikkuvat mukavasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Sitten kun mielit mennä oikeasti e-kirjojen maailmaan, sinun pitää pelkästään tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ jolloin sinulla on eeppinen kokoelma erilaisia e-kirjoja. Suurinosa ohjelmista antaa lisäksi ilmaisen kokeilun, joten voit esteettömästi testata sovellusta ilman euroakaan*.