Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Maailman Historia - Elämää Kolmannessa valtakunnassa maksuttomasti

Saksa oli 1930-luvun alussa lähellä romahdusta. Kansa oli pettynyt, ja köyhyys ja työttömyys levisivät kaikkialle. Monet saksalaiset pitivät Adolf Hitleriä ainoana, joka voisi nostaa maan kriisistä. Natsijohtajan lupaukset leivästä ja työstä olivat suosittuja, ja vaatimus kostaa ensimmäisen maailmansodan nöyryyttävät rauhanehdot keräsi suurta kannatusta.

Kun natsit ensin olivat nousseet valtaan, Hitler aloitti ennenkuulumattoman laajan yhteiskunnan muokkauksen: työttömät lähetettiin rakentamaan moottoriteitä, nuoriso pakotettiin Hitlerjugendin riveihin ja naisia palkittiin heidän synnytettyään puhdasrotuisia lapsia.

MAAILMA SODASSA -kirjasarjan 16. osa vie matkalle natsi-Saksan arkeen. Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maailman Historia

Julkaistu

2020-06-02

Lukija

Jussi Puhakka

Äänikirjan pituus

169 min

E-kirjan pituus

63 sivua

Tietoa kirjasta Elämää Kolmannessa valtakunnassa

Elämää Kolmannessa valtakunnassa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut Maailman Historia. Elämää Kolmannessa valtakunnassa on pituudeltaan 63 sivua, eli erittäin asiallinen pituus läpi käytäväksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka myötä vietät lukuhetkiä peräti 2:49:25 h. Äänikirja onkin rentouttava tapa kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet bussissa ja se tekee lisäksi iltalenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan rentouttavana lukijana toimii Jussi Puhakka. Äänikirja on julkaistu 2020-06-02 ja teoksen julkaisijana on Saga Egmont. Ääni – sekä e-kirja onkin mieleinen tapa lukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikänään oletkaan. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat tallustavat käytännöllisesti mukana omassa älypuhelimessasi. Jos tahdot mennä todella e-kirjojen pauloihin, sinun pitää ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ ja sinulla on valtava valikoima e-kirjoja. Jos yhä epäilet käyttäisitkö sinä palvelua, niin kokeile sitä nyt 2 viikon ajan.