E-kirja

Lue tai kuuntele

Elisa Aaltola, Sami Keto - Empatia maksuttomasti

Tiesitkö, että rotat kokevat empatiaa lajitovereitaan kohtaan ja ovat valmiita jopa tekemään uhrauksia näiden pelastamiseksi pinteestä? Entä tiesitkö, että empatiavajeesta kärsivät ihmisryhmät, kuten psykopaatit, ovat kykenemättömiä ymmärtämään, mitä “moraali” tarkoittaa?

Empatia – Myötäelämisen tiede popularisoi empatiatutkimusta ja kartoittaa empatian syntyä, luonnetta, mahdollisuuksia sekä riskejä. Hyödyntäen muun muassa evoluutiobiologista, psykologista ja filosofista tutkimusta kirja ruotii empatian asemaa nykyihmisen maailmassa. Miten empatia liittyy moraalisiin, kulttuurisiin ja poliittisiin kysymyksiin? Miten se vaikuttaa kykyymme jakaa tämä planeetta muiden olentojen kanssa? Tulisiko yhteiskuntaa rakentaa empatiamyönteisempään suuntaan?

Elisa Aaltola, FT, on filosofi ja yliopistotutkija Itä-Suomen yliopistosta. Hän on erikoistunut eläin- ja ympäristöfilosofiaan, kärsimyksen filosofiseen kuvastoon ja moraalipsykologiaan. Aaltola on urallaan julkaissut ahkerasti sekä kirjoja että artikkeleita ja keskittyy tällä hetkellä tunteiden, narratiivien, identiteetin ja moraalin suhteen tutkimiseen.

Sami Keto on empatian vapaa tutkija ja kirjoittaja. Häntä kiinnostaa erityisesti se, millainen olisi yhteiskunta, joka perustuisi mahdollisimman monet – ihmiset ja muut eläimet – tavoittavaan empatiaan. Keto on koulutukseltaan ekologi, FM, ja on aikaisemmin työskennellyt muun muassa ympäristönsuojelun ja kehitysyhteistyön parissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elisa Aaltola, Sami Keto

Julkaistu

2018-01-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

216 sivua

Tietoa kirjasta Empatia

Lue touhukas tieto Empatia, jonka parissa elät verrattomia tunteita. Tämän huikean kirjan on raapustanut Elisa Aaltola, Sami Keto. Empatia on pituudeltaan 216 sivua, joten erittäin mainio pituus lukemiseen. Ethän kuitenkaan tyydy yksin e-kirjaan, testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin hyödyllinen konsti kuunnella kirjaa olitpa sitten ratikassa, autossa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Äänikirjan hurmaavana lukijana toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-01-31 julkasijan Into Kustannus toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät helpon mahdollisuuden nauttia kiinnostusta herättävistä kirjoista matkalla ja kotona. Tarviit pelkästään älypuhelimen ja messissä on rajattomasti kirjoja. Kun mielit mennä' oikeasti äänikirjojen maailmaan, sinun alkaa suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15€ ja käytössäsi on mainio yhditelmä omalaatuisia kirjoja. Jos et ole takuuvarma onko tämän kaltainen palvelu asiallinen itsellesi, niin kykenet kokeilla valitsemaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.