E-kirja

Lue tai kuuntele

Kari Enqvist - Ensimmäinen sekunti maksuttomasti

"Ensimmäisen sekunnin jälkeen ei ole tapahtunut mitään mielenkiintoista."

Kari Enqvist tarjoaa maailmankaikkeuden syntyvaiheen salat nautinnollisena lukuelämyksenä.

Oletko koskaan ihmetellyt miten kaikki saikaan alkunsa? Alkuräjähdyksestä olet kuullut, samoin ehkäpä pimeästä aineesta, Higgsin hiukkasesta, antimateriasta ja sen sellaisesta. Mutta mitä ne oikein tarkoittavat? Entä oletko tiennyt, että joukossamme on ihmisiä, jotka ovat nähneet alkuräjähdyksen?Kari Enqvist kertoo maailmankaikkeuden synnystä nautittavalla tavalla ilman tieteellisiä sanahirviöitä ja kaavoja. Enqvist tarjoaa myös ainutlaatuisen näköalan maailman huippututkijoiden työhön, onhan hän itse ollut paikalla kun alkuräjähdyksen mysteerejä on ratkottu. Nobel-palkinnon arvoisten löydösten tekeminen paljastuu kiehtovaksi mutta samalla kovin inhimilliseksi toiminnaksi.

Kari Enqvist on palkittu kosmologian popularisoija ja tieteen lähettiläs, jonka kirjoja lukevat myös he, joille kaunokirjallisuus on sanomalehtien tiedesivuja tutumpaa luettavaa. Enqvist on häikäisevä kirjoittaja ja itsensä likoon paneva ajattelija. Hän havainnollistaa vaikeatkin asiat sekä hilpein että osuvin sanankääntein.

Enqvist on Helsingin yliopiston kosmologian professori, ja hän on seurannut läheltä kahta kansainvälistä suurhanketta, joiden avulla on tehty merkittäviä maailmankaikkeuden syntyyn ja olemukseen liittyviä löytöjä: Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskuksen maailman suurimmalla hiukkaskiihdyttimellä tutkitaan fysiikan teorioita käytännössä ja Euroopan avaruusjärjestön Planck-satelliitin avulla tutkitaan maailmankaikkeuden syntyä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kari Enqvist

Julkaistu

2014-10-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

119 sivua

Tietoa kirjasta Ensimmäinen sekunti

Ensimmäinen sekunti on häkellyttävä sekä viihdyttävä tieto, joka ei taatusti jätä todellakaan tylsistyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Kari Enqvist. Tämä tieto pitää sisällään 119 sivua, joiden parissa nauttia useampi hetki. E-kirjan lisänä tarjottavana on hyödyllinen äänikirja, minkä avulla vietät 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei pidättele lukijaansa iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun kykenet lukemaan, päinvastoin kykenet iloita kirjasta heti kun haluat kuten vaikka junassa. Kirjan on lukenut tuntematon. Teoksen on julkaissut WSOY 2014-10-13. E- sekä äänikirjat antavat ainutlaatuisen vaihtoehdon nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Se kaikki toimii sulavasti, mikäli ainoastaan omistat puhelimen. Tämä kaikki onnistuu tilittämäll 10 - 20€ kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä ikänään menetkään. Moni ohjelmista tarjoaa kanssa maksuttoman kokeilujakson, ja näin pystyt kahleettomasti kokeilla palvelua ilman maksuja*.