E-kirja

Lue tai kuuntele

Risto Korhonen - Etelärannan mahtivuodet – Tulopolitiikan nousu ja tuho 2000-luvulla maksuttomasti

Emu-ratkaisu ja globalisaatio muuttivat aikanaan suomalaisen työmarkkinapolitiikan suunnan. Tuposta tuli kirosana työnantajille ja lopulta EK poisti sen säännöistään. Mutta onko konsensuksen aika lopullisesti ohi?

Vaikka puoluepolitiikka näytti katoavan ammattiyhdistysliikkeestä, todellisuus oli toista. Sari Sairaanhoitajan sanotaan aiheuttaneen lähes 10 vuotta kestäneen taloudellisen taantuman. Pelasivatko kokoomus ja sairaanhoitajat uhkapeliä tuhansien potilaiden hengillä? Oliko näin?

Palkansaajajärjestöjen ja työnantajien peli oli kulisseissa kovaa, vaikka julkisivu haluttiin säilyttää. Työtaistelujen aikana naamiot kuitenkin karisivat. Palkansaajapuolella yhteistyö ei myöskään ollut aina auvoista.

Näistä asioista kertoo työnantaja- ja palkansaajapuolella arvostetun kokeneen työmarkkinatoimittajan Risto Korhosen Etelärannan mahtivuodet, johon hän on haastatellut työmarkkinapolitiikan keskeisiä vaikuttajia ja käyttänyt vuosikymmenien aikana kokoamaansa arkistoa.

Kirjaa varten on haastateltu muun muassa Antti Herliniä, Lauri Ihalaista, Lauri Lylyä, Jaana Laitinen-Pesolaa, Seppo Riskiä, Sture Fjäderia, Riku Aaltoa, Mikko Mäenpäätä ja Matti Huutolaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Risto Korhonen

Julkaistu

2018-09-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

131 sivua

Tietoa kirjasta Etelärannan mahtivuodet – Tulopolitiikan nousu ja tuho 2000-luvulla

Lumoava Etelärannan mahtivuodet – Tulopolitiikan nousu ja tuho 2000-luvulla on uskomaton tieto, jota kuunnellessa vuorokaudenaika poistuu kerrassaan. Teoksen teki Risto Korhonen. Tämä kirja on pituudeltaan 131 sivua, toisin sanoen lukuiloa riittää moneksi ajankohdaksi. Tästä kirjasta löytyy kanssa äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mahtava konsti kuunnella kirjaa ollessasi sitten junassa, autossa tai vaikkapa lenkillä. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2018-09-02 ja kirjan julkaisijana toimii Into Kustannus. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat täysin modernin tavan nauttia kirjoista. Tämä koko homma onnistuu helposti, mikäli omistat älypuhelimen. Se kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 20e kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä ikänään kuljet. Kun et ole varma onko tämän kaltainen sovellus käypä sinulle, niin pystyt testata tahtomaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.