E-kirja

Lue tai kuuntele

Marko Forss - Fobban sosiaalisen median selviytymisopas maksuttomasti

Sosiaalinen media ei ole vain hauska paikka pitää yhteyttä ja seurata maailman menoa. Se on myös ikkuna netin pimeälle puolelle, jossa kaikki se mikä normaalisti pysyy päivänvalolta piilossa voi äkkiä ja arvaamatta heijastua tekstinä ja kuvina tietokoneen ruudulle.

Suomen tunnetuin nettipoliisi Marko Forss on kirjoittanut kokemusten pohjalta jokamiehen ja –naisen someoppaan. Se piirtää realistisen ja kaunistelemattoman kuvan sosiaalisen median maailmasta, mutta myös neuvoo kuinka siellä tulee toimia. Kirja tarjoaa paljon yksityskohtaisia esimerkkejä ja toimintaohjeita mm. identiteettivarkauksien ja nettikiusaamisen varalle.

Selkokielinen kirja on suunnattu kaikille kasvattajille mutta on samalla myös kätevä työkalu nettiä työssään käyttäville ihmisille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marko Forss

Julkaistu

2013-12-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

245 sivua

Tietoa kirjasta Fobban sosiaalisen median selviytymisopas

Kuuntele välittömästi tapahtumarikas tieto Fobban sosiaalisen median selviytymisopas, jonka parissa saat ainutlaatuisia elämyksiä. Teoksen on kirjoittanut Marko Forss. Lukemista löytyy 245 sivua, niiden parissa onnistut vastaanottaa mielenkiintoisa tuntemuksia. Tämän lisäksi e-kirjasta löytyy samoin äänikirja versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella justiinsa siellä missä milloinkin menet joten se saa matkasta kuin matkasta kiintoisamman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2013-12-31 julkaisijan CrimeTime toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät miellyttävän sauman iloita kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Se koko homma sujuu mutkattomasti, kunhan omistat kännykän. Tämä kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 20euron kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä ikinä liikut. Äänikirjojen kokeileminen on kanssa suunnattoman mutkatonta, koska voit rajattomasti yrittää palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.