E-kirja

Lue tai kuuntele

Eveliina Talvitie - Hieno vai huono maksuttomasti

Älä anna toisten päättää, mikä on sopivaa!

Kuinka tehdä elämästään itsensä näköinen siitä huolimatta, että hyvämaineiselle naiselle asetetut rajat runnovat ahtaaseen muottiin? Kaksitoista tositarinaa naisista luovimassa kunnian karikkoisella rannalla.

Naisilta on kautta aikojen odotettu lempeyttä, huolehtivaisuutta, tottelevaisuutta ja tunteellisuutta. Määrätietoisuus sen sijaan on tulkittu määräilynhaluksi, rohkeus suuruudenhulluudeksi, vapaudenkaipuu kevytkenkäisyydeksi ja halu menestyä itsekkyydeksi. Naisen maineeseen liittyvä moraalinen kontrolli on edelleen tiukempi kuin miehen. Nainen leimautuu yhä lutkaksi siinä, missä miestä kehutaan Don Juaniksi tai playboyksi. Kirjassa naisten arkkityypit punoutuvat todellisten naisten kokemuksiin. Lukijan rohkaisuksi tarjoutuu tarinoita muun muassa tosielämän Entisestä tytöstä, Madame Bovarysta, Kleopatrasta, Nikitasta, Blondista ja Maria Magdaleenasta.

Eveliina Talvitie on toimittaja, viestintäpäällikkö ja tietokirjailija. Hän on aiemmin julkaissut naisten asemaa politiikassa ruotivan kirjan Keitäs tyttö kahvia — Naisia politiikan portailla (WSOY 2013), Matti Vanhasen mediakuvaa analysoivan teoksen Matti Vanhanen — Mies joka halusi olla asia (WSOY 2011) sekä Ilkka Kanervan sielunmaisemaa valottavan elämäkerran Moniottelija Ilkka Kanerva (WSOY 2006).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eveliina Talvitie

Julkaistu

2015-02-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

157 sivua

Tietoa kirjasta Hieno vai huono

Kuuntele heti lumoava tieto Hieno vai huono, jonka rinnalla saat imuistoisia fiiliksiä. Opuksen on kirjoittanut Eveliina Talvitie. Kirjasta löytyy 157 sivua, minkä avulla on mahdollista vastaanottaa jännittäviä elämyksiä. Älä silti jää vaan digitaaliseen kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella juuri siellä jossa ikinä menet eli se luo matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2015-02-02 julkaisijan WSOY toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja onkin mieleinen konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä menet. Äänikirjojen käyttämiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat haluamasi äänikirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Äänikirjojen yrittäminen on lisäksi äärimmäisen helppoa, sillä kykenet sitoutumatta yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.