Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Maailman Historia - Hitlerin viimeinen ponnistus maksuttomasti

Elokuun 25. päivänä 1944 Ranskan ja Yhdysvaltain divisioonat vyöryivät Pariisiin. Väsyneille ja hikisille sotilaille annettiin suukkoja, kukkia ja viiniä ja heille ojennettiin vauvoja. Hitlerin kuvernööri oli antautunut, ja natsien punamusta hakaristilippu vaihtui trikoloriin virallisissa rakennuksissa sitä mukaa kun vapauttajat kukistivat kaupunkiin linnoittautuneita saksalaisia sotilaita.

Muu Ranska ei kuitenkaan ollut vielä vapaa, ja muualla Euroopassa sota jatkui. Varhain aamulla 16. joulukuuta helvetti oli irti Ardenneilla Belgiassa. Tuhannet tykit raivasivat tietä Saksan panssarijoukoille, jotka vyöryivät Yhdysvaltain puolustuslinjojen läpi. Hyökkäys oli Hitlerin viimeinen ponnistus. Ellei se onnistuisi, liittoutuneilla olisi tie auki Berliiniin.

MAAILMA SODASSA -kirjasarjan 8. osa seuraa ratkaisevia yhteenottoja kaikilla rintamilla syksyllä 1944 ennen Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton kilpajuoksua Berliiniin. Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maailman Historia

Julkaistu

2020-04-08

Lukija

Jussi Puhakka

Äänikirjan pituus

179 min

E-kirjan pituus

67 sivua

Tietoa kirjasta Hitlerin viimeinen ponnistus

Hitlerin viimeinen ponnistus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Maailman Historia on teoksen kirjoittajana. Tästä kirjasta löytää 67 sivua, joiden rinnalla mahdat kokea mahtavia kokemuksia. Lisäksi digitaalisesta kirjasta löytyy myös äänikirja versio, jonka kesto on 2:59:53 tuntia. Äänikirja onkin upea keino nauttia kirjaa ollessasi metrossa, bussissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Tätä äänikirjaa lukee Jussi Puhakka. Kirja on alunperin julkaistu 2020-04-08 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen ja kykenet nautiskelemaan kirjoista tyystin aintlaatuisella tavalla. Tarvitset kännykän ja mukanasi on valtavan paljon kirjoja. Se kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä kuunaan kuljetkaan. Kun et ole takuuvarma onko tämän kaltainen sovellus sopiva itsellesi, niin onnistut testata valitsemaasi palvelua 2 viikon ajan.