Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Ari Turunen - Humalan henki maksuttomasti

Mitä tapahtui, kun Ruotsin kuningas juotti karhun humalaan linnassaan? Entä mikä juoma innosti Shakespearen sutkapuheisiin?

Kun ihminen pysähtyi viljelemään maata, siitä lähtien on maan päällä virrannut viini, olut, viina, vodka, absintti ja tuhannet muut juomat. Alkoholi on kuulunut kaikkien kulttuureiden keskeisiin juhlahetkiin. Montako sotaretkeä on maailmassa tehty suu kuivana? Montako keksintöä tehty, ilman että viini olisi kostuttanut ajatusta?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ari Turunen

Julkaistu

2020-08-05

Lukija

Ari Turunen

Äänikirjan pituus

454 min

E-kirjan pituus

159 sivua

Tietoa kirjasta Humalan henki

Kuuntele heti lumoava tieto Humalan henki, minkä avulla koet vertaistaan vailla olevia tuntemuksia. Kirjan tuotti Ari Turunen. Humalan henki on pituudeltaan 159 sivua, eli asiallinen pituus luettavaksi. Nykypäivänä ei ole siitä huolimatta tarve tehdä valinta ainoastaan luettavaan versioon, poimittavana on lisäksi 7:34:36 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa voi kuunnella juuri siellä missä kuljetkaan joten se saa matkasta mielenkiintoisemman. Äänikirjan mukavana kertojana toimii Ari Turunen. Äänikirja on julkaistu 2020-08-05 ja kirjan julkaisijana toimii Into Kustannus. Ääni – sekä myös e-kirja on mukava keinolueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä olet. Tämä koko juttu onnistuu luonnikkaasti, mikäli vain omistat kännykän. Sovellukset pyörivät normaalisti tietyllä maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan äärettömästi monia äänikirjoja tai lukemaan parhaita elektronisia kirjoja. Äänikirjojen testaaminen on lisäksi äärimmäisen vaivatonta, koska voit sitoutumatta testata ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.