Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tom Wainwright - Huumeparonin käsikirja maksuttomasti

Huumekaupassa liikkuu maailmanlaajuisesti vuositasolla 300 miljardia dollaria ja sillä on 250 miljoonaa asiakasta, mutta miten se lopulta toimii?

Aivan kuten muukin suurbisnes, vastaa tutkiva journalisti Tom Wainwright. Huumekaupassa McDonald’sin ja Coca-Cola Companyn kaltaisten yritysten opit näkyvät huumekauppiaiden toiminnassa aina brändiarvon rakentamisesta asiakaspalvelun hienosäätöön saakka.

Tässä kirjassa Wainwright käy Andien kokaiiniviljelmillä, Väli-Amerikan vankiloissa, Coloradon marihuanapuodeissa ja internetin Pimeän verkon huumeluolissa. Niissä hän tutustuu bolivialaiseen kokaiinioppaaseen Bin Ladeniin, salvadorilaiseen jengipäällikkö Old Liniin, uusiseelantilaiseen ökyrikkaaseen pilleritehtailija Starboyhin sekä lupsakkaan meksikolaiseen mummoon, joka paistaa mustikkalettuja suunnitellessaan murhia. Presidenttien, poliisien ja teini-ikäisten palkkatappajien kanssa he selittävät, mikä on päästä varpaisiin ulottuvien tatuointien bisnesmerkitys, miten jengit päättävät keskinäisestä kilpailusta tai yhteistyöstä ja miksi huumekartelleille yhteiskuntavastuu on yllättävän tärkeä asia. Huumeparonin käsikirja on paitsi analyysi huumekaupan toiminnasta myös silmiä avaava puheenvuoro siitä, miten sitä vastaan voi menestyksellä kamppailla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tom Wainwright

Julkaistu

2018-01-10

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

647 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Huumeparonin käsikirja

Huumeparonin käsikirja on mukaansatempaava ja hauska tieto, joka ei varmasti jätä lukijaansa kylmäksi. Teoksen teki Tom Wainwright. Tämä kirja on sivumäärältään 0 sivua, siis lukemista riittää moneksi hetkeksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka matkassa kuuntelet jopa 10:47:20 h. Äänikirja voi olla toimiva käytäntö kuunnella kirjaa myös silloin kun olet julkisessa ja luo myös lenkistä mielenkiintoisemman. Tätä kirjaa lukee Jarmo Mäkinen. Kyseisen teoksen julkaisi StorySide FI 2018-01-10. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on kätevä konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa oletkaan. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat haluamasi kirjasovelluksen. Suorittamalla kuukausimaksun vapautat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Kirjojen kokeileminen on kanssa todella vaivatonta, sillä voit vapaasti kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.