E-kirja

Lue tai kuuntele

Mari Manninen - Hyvät aikeet maksuttomasti

Antaako suomalainen kerjäävälle romanille kolikon? Mistä löytökoirien pelastajat löytävät innon harrastukseensa? Miksi orpokotiturismi on paha asia? Miten ammattiauttaja käsittelee kipeitä valintoja? Kenen hätä myy parhaiten?

Auttaessamme teemme usein virheitä ja jopa hallaa autettavalle kohteelle. Sokaistumme auttamisen aiheuttamasta mielihyvästä ja täytämme omia tarpeitamme. Kun hyväntekeväisyysturisti luulee kuopivansa lapiollaan parempaa elämää elefanteille, hän oikeasti kuopii itsestään parempaa ihmistä.

Tietokirjallisuuden Finlandia-palkittu Mari Manninen (s. 1971) matkaa kirjassaan Suomesta Laosiin ja Beniniin, Venäjältä Kiinaan sekä palestiinalaisalueelle. Hyvät aikeet tarkastelee kiinnostavasti auttamisen ristiriitaisia puolia ja tarjoaa vinkkejä siihen, miten voimme auttaa paremmin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mari Manninen

Julkaistu

2020-09-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

139 sivua

Tietoa kirjasta Hyvät aikeet

Hyvät aikeet on häkellyttävä ja viihdyttävä tieto, joka ei toden totta jätä kuuntelijaansa vaisuksi. Mari Manninen on kirjan kirjoittajana. Kyseinen Style on sivumäärältään 139 sivua, siis iloa riittää usemmaksi ajankohdaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka kera koet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja voi olla mukava keino kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet liikkeellä ja saa lisäksi iltalenkistä kivemman. Äänikirjan lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-09-10 julkasijan tuntematon toimesta. Ääni – ja e-kirja onkin mahtava tapa lukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä menetkään. Äänikirjojen käyttämiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat sopivan ohjelman. Kun mielit mennä kunnollisesti äänikirjojen pauloihin, niin sinun pitää pelkästään suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15euroa jolloin hyödynnettävänäsi on iso yhditelmä äänikirjoja. Iso osa palveluista antaa lisäksi vapaan kokeilujakson, tähän tapaan kykenet esteettömästi testata sovellusta ilman euroakaan*.