E-kirja

Lue tai kuuntele

Heini Strand - Hyvä verse maksuttomasti

Tämä teos on lajissaan ensimmäinen: kirja Suomen räppäävistä naisista!

Kirjaan on haastateltu 27 räppäriä, naista. He kertovat, keitä artisteja he ovat lapsena kuunnelleet ja mistä heidän räppäämisensä on saanut alkunsa. Lisäksi räppärit jakavat huomioitaan rapin sukupuolikuvastosta ja kokemuksiaan suomiräp-kentältä. Olennaisina tarkastelun kohteina ovat myös itse räppääminen ja riimien kirjoittaminen. Teemoittain jaoteltujen lukujen myötä sivuille piirtyvät ohjeet aloittaa räppääminen itse.

Kirjan kontekstina toimii 2010-luvun lopun Suomi, mikä näkyy sellaisissa tekstin sisältämissä termeissä, kuten manspleinaaminen, naisoletettu ja rodullistaminen. Haastateltavat puhuvat nykyhetkestä käsin, joten kirjan merkitys ajankuvana on tärkeä.

Kirjan sivuilla versensä paljastavat räppärit Mariskasta Yeboyahiin, Rauhatädistä Mercedes Bentsoon sekä Sini Sabotagesta SOFAn SonSoniin ja FanFaniin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heini Strand

Julkaistu

2020-05-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

133 sivua

Tietoa kirjasta Hyvä verse

Hyvä verse on sykähdyttävä sekä hauska tieto, mikä ei jätä todellakaan vaisuksi. Tämän loistavan teoksen on kynäillyt Heini Strand. Teoksen pituus on 133. Kyseisestä e-kirjasta on tehty myöskin äänikirja versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei rajoita sinua iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun kykenet lukemaan, sen sijaan pystyt nyt iloita kirjasta silloin kun mielit esimerkiksi autossa. Kirjan mieleisenä lukijana toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut Into Kustannus 2020-05-15. Ääni – ja e-kirja on maittava tapa lukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä oletkaan. Äänikirjat ja e-kirjat kulkevat kätevästi mukana omassa kännykässäsi. Tämä kaikki onnistuu maksamalla 10 - 15e kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä koskaan menet. Kun et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen sovellus sopiva sinulle, niin kykenet yrittää tahtomaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.