E-kirja

Lue tai kuuntele

Jari Ehrnrooth - Hyvintoimintayhteiskunta maksuttomasti

Hyvinvointivaltion kriisi on pohjimmiltaan moraalinen. Vapaus ja vastuu, oikeudet ja velvollisuudet eivät kohtaa siellä missä valintojen seurauksia punnitaan. Haitat ylikuormittavat palvelujärjestelmää. Sivistys joutuu leikkauksien kohteeksi. Suhtautuminen turvapaikanhakijoihin puhuttaa.

Kulttuurin arvoperustan järkkyminen on seuraus eikä syy. Hyvän olon ja onnellisuuden tavoittelussa on unohdettu, että arvokas elämä ei synny pelkästä vapaudesta, vaan työstä, vastuuntunnosta ja eettisten arvopäämäärien tavoittelusta.

Jari Ehrnroothin teos Hyvintoimintayhteiskunta avaa puhuttelevan näkymän maailmaan hyvinvointiyhteiskunnan jälkeen. Keskiöön nousee yksilön vastuullinen vapaus, itsensä kehittäminen ja pyrkimys henkiseen kasvuun. Oikeamielisyys on arvokkaampaa kuin onnellisuus, ja siksi hyvinvoinnista siirrytään kohti hyvintoimintaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jari Ehrnrooth

Julkaistu

2016-09-09

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

104 sivua

Tietoa kirjasta Hyvintoimintayhteiskunta

Kuuntele heti jännittävä tieto Hyvintoimintayhteiskunta, jonka kera elät ainutlaatuisia hetkiä. Teoksen on kirjoittanut Jari Ehrnrooth. Hyvintoimintayhteiskunta on pituudeltaan 104 sivua, siis erittäin sopiva pituus lukemiseen. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä kera vastaanotat peräti 0:00:00 h. Äänikirja onkin kätevä tapa kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet liikkeellä ja saa lisäksi kävelystä ainutlaatuisemman. Äänikirjan mukavana lukijana toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut Kirjapaja 2016-09-09. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin kyet nautiskelemaan kirjoista aivan aintlaatuisella tavalla. Kunhan sinulla on ikioma kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on myös mukanasi tuhansia eri kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Kun epäröit käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin kokeile sitä 2 viikon ajan.