E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Ihmismielen sosiaalisuus maksuttomasti

Ihmiset ajattelevat tekevänsä valintoja omien uskomustensa, halujensa ja tunteidensa pohjalta. Yksilökeskeinen käsitys ihmismielestä on hallinnut myös valtaosaa ihmisen kognitiota tutkivista tieteistä viime vuosisadan loppupuolelle saakka. Ihmismieli on kuitenkin sosiaalinen, ja omat sosiaaliset ympäristömme vaikuttavat mieleemme ja toimintaamme monin tavoin. Ihmismielen sosiaalisuus sekä inhimillisen ajattelun riippuvaisuus kulttuurisista ympäristöistä ja välineistä on korostunut inhimillisen kognition tutkimuksessa viime vuosikymmeninä. Nämä kehityskulut ovat toistaiseksi jääneet vähälle huomiolle yhteiskuntatieteissä. Ihmismielen sosiaalisuus rakentaa siltaa kognitiotieteiden ja yhteiskuntatieteiden välille.

Teos kyseenalaistaa yltiöindividualistisen lähestymistavan ihmismieleen. Samalla se kritisoi sellaisia sosiaalitieteellisiä lähestymistapoja, jotka eivät suo ihmismieltä koskevalle tutkimukselle sen ansaitsemaa painoarvoa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2017-09-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

181 sivua

Tietoa kirjasta Ihmismielen sosiaalisuus

Kutkuttava Ihmismielen sosiaalisuus on mainio tieto, jota lukiessa kellonaika katoaa aivan. Tämän mahtavan kirjan on kirjoittanut Unknown Author. Kirjan pituus on 181. Ethän kuitenkaan takerru pelkästään e-kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin mukava tapa kuunnella kirjaa olitpa sitten metrossa, taksissa tai vaikkapa kävelyllä. Kirjan mieleisenä kertojana toimii tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Gaudeamus 2017-09-17. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket tuoreen oven kirjojen tykö. Äänikirjat ja e-kirjat tallustavat kätevästi mukana omassa älypuhelimessasi. Kun mielit mennä' todella kirjojen maailmaan, niin sinun tulee vain tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20euroa niin sinulla on jättimäinen kokoelma omalaatuisia äänikirjoja. Kun et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen sovellus sopiva itsellesi, niin kykenet kokeilla tahtomaasi palvelua 2 viikon ajan.