Lue tai kuuntele

Petteri Taalas - Ilmastonmuutos ilmatieteilijän silmin maksuttomasti

Realismia ja aitoa kunnianhimoa ilmastokeskusteluun

Kokenut ilmatieteilijä kertoo ilmastokysymyksen faktat ja asettaa asiat ja ongelmien ratkaisukeinot mittasuhteisiin.

Ilmastonmuutosta ei enää pidetä pelkkänä viherpiipertäjien haihatteluna. Ratkaisuja polttavaan ongelmaan janoavat niin kansalaiset, yritykset kuin investoijat.

Ilmastonmuutoksen torjunnalla on kiire, mutta torjuntakeinot on valittava harkiten. Tikun nokassa ollut lentoliikenne tuottaa 2 % maailman hiilidioksidipäästöistä.

Maailman hiilidioksidipäästöistä 90 % tulee kivihiilen, öljyn ja maakaasun käytöstä. Jos ydinkysymykseen eli fossiilisen energian käyttöön ei puututa, tulokset jäävät näpertelyksi. Hyvä uutinen on, että sekä tekniset että taloudelliset keinot Pariisin ilmastosopimuksen rajoissa pysymiseen ovat olemassa.

Petteri Taalas on Maailman ilmatieteen järjestön (WMO) pääsihteeri. Pian nelikymmenvuotisen ilmatieteilijän uransa aikana hän on toiminut myös mm. Ilmatieteen laitoksen pääjohtajana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Petteri Taalas

Julkaistu

2021-01-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ilmastonmuutos ilmatieteilijän silmin

Kuuntele heti lumoava tieto Ilmastonmuutos ilmatieteilijän silmin, minkä kanssa elät imuistoisia fiiliksiä. Teoksen loi Petteri Taalas. Kyseinen Style on pituudeltaan 0 sivua, eli riemua piisaa moneksi lukuhetkeksi. Tämän kirjan kanssa ei ole onneksi vaadittua tyytyä yksistään luettavaan versioon, hankittavissa on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Tämä kirja ei rajoita kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta yksin silloin kun kykenet lukemaan, päinvastoin pystyt nauttia kirjasta heti kun mielit kuten vaikka pyöräilessä. Kirjan on lukenut tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2021-01-19 julkasijan tuntematon toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin loistava konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa oletkaan. Äänikirjat ja e-kirjat tallustavat näppärästi mukana omassa älypuhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Jos et ole vuorenvarma onko tämän lainen palvelu oikea sinulle, niin voit testata valitsemaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.