Lue tai kuuntele

Sara Parikka - Itse tehty maksuttomasti

Suosikkivaikuttaja Sara Parikka opastaa löytämään unelmatyön

Mikä sinusta tulee isona? Itse tehty kertoo kannustaen ja kokemuksella, mitä työelämään siirtyvän täytyy tietää ja miten oma juttu löydetään.

Sara Parikka on ollut oma pomonsa jo vuosikausia. Menestyksen takana on kovaa työtä, fiksuja valintoja, kykyä uusitua ja rohkeutta luopua vanhasta. Työelämän muuttuessa moni muukin joutuu miettimään itsensä työllistämistä. Kirjassa Sara ohjeistaa muun muassa etsimään inspiraatiota, kartoittamaan taidot ja arvot, rakentamaan brändiä, hankkimaan asiakkaita, aikatauluttamaan ja budjetoimaan. Vinkkejään jakavat myös muut yrittäjät. Itse tehty on paras kaveri niille, joiden oma juttu ei ole vielä löytynyt, kuin myös niille, jotka eivät tiedä miten edetä sen löydettyään.

Sara Parikka on yrittäjä ja äiti. Bloggarina valtavasti seuraajia kerännyt Sara jätti vuonna 2019 taakseen 11 vuoden pestin Salkkareissa ja keskittyy nykyään pyörittämään omaa firmaansa ja tekemään sisältöä etenkin Instagramiin ja Papupata-podcastiinsa. Työn ja vapaa-ajan tasapainottamisesta huolehtivat Saran kolme pientä tytärtä. Saralta on vuonna 2019 julkaistu kirja 365. Ilon ja inspiraation vuosi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sara Parikka

Julkaistu

2021-03-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Itse tehty

Lue nyt mielenkiintoinen tieto Itse tehty, minkä parissa vastaanotat imuistoisia hetkiä. Sara Parikka toimii kirjan kirjoittajana. Itse tehty on pituudeltaan 0 sivua, joten näinollen hyvä pituus läpi käytäväksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä matkassa vastaanotat jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin ainutlaatuinen tyyli nauttia kirjaa olitpa sitten junassa, bussissa tai esimerkiksi lenkillä. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Kirja on julkaistu 2021-03-03 ja teoksen julkaisijana on tuntematon. Ääni – sekä myös e-kirja on mukava konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan kuljetkaan. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit tahtomasi äänikirjasovelluksen. Tämä kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 20e kk-maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman määrän kirjoja missä kuunaan liikutkaan. Kirjojen koettaminen on samoin erittäin helppoa, koska voit vapaasti kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.