Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kirsi Piha, Ellun Kanat, Saara Iivari - Juppi, hippi vai punkkari – Mitä tapahtuu huomenna konsultille? maksuttomasti

Miksi konsulttia tarvitaan?

Konsulteista on paljon sanontoja, kaskuja ja juttuja, suurin osa ei kovin mairittelevia. Tosiasiassa konsultti tulee aina tarpeeseen.

Monimutkainen ja nopeasti muuttuva maailma disruptoi konsultin toimialaa. Konsultti on huomenna kuin Neljän Ruusun juppihippipunkkari, enemmän kuin pelkkä MBA ja kravatti. Konsultin pitää muuttua ja pysyä liikkeessä, jotta hän pystyy toteuttamaan perimmäistä tehtäväänsä – asiakkaan auttamista.

Tämä kirja ravistelee ajatteluasi, olit sitten konsultti, asiakas tai muuten kiinnostunut siitä, mitä on hyvä – tai huono – konsultointi. Kirjaa varten on haastateltu niin asiakkaita kuin konsultteja sekä haettu hyviä ja huonoja esimerkkejä maailmalta. Millainen on asiakkaan unelmien konsultti? Entä konsultin käyttöohje asiakkaalle? Mitä tapahtuu huomenna konsultille?

Saara Iivari, Taru Tuominen, Kirsi Piha

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kirsi Piha, Ellun Kanat, Saara Iivari

Julkaistu

2019-09-27

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

196 min

E-kirjan pituus

80 sivua

Tietoa kirjasta Juppi, hippi vai punkkari – Mitä tapahtuu huomenna konsultille?

Juppi, hippi vai punkkari – Mitä tapahtuu huomenna konsultille? on mielenkiintoinen sekä hauska tieto, mikä ei todella jätä ketään tylsistyneeksi. Teoksen tekijänä on ollut Kirsi Piha, Ellun Kanat, Saara Iivari. Tästä kirjasta löytyy 80 sivua, joiden rinnalla on mahdollista kokea ainutlaatuisia hetkiä. Tämän kirjan kanssa ei ole onneksi pakko rajoittua pelkästään luettavaan versioon, sen sijaan tarjolla on myös 3:16:03 h pitkä äänikirja. Tämä kirja ei hillitse lukijaansa nautiskelemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sitä vastoin pystyt nyt nautiskella kirjasta aina kun haluat kuten autolla ajaessa. Äänikirjan lukee Aku Laitinen. Äänikirja on julkaistu 2019-09-27 ja kirjan julkaisijana toimii WSOY. Käynnistä heti äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin perehtyminen jolloin pääset iloitsemaan kirjoista aivan uudenaikaisella keinolla. Se kaikki sujuu vaivattomasti, mikäli omistat puhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen koettaminen on myös vilpittömän vaivatonta, sillä pystyt vapaasti kokeilla palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.