E-kirja

Lue tai kuuntele

Esa Koivuranta, Kati Pehkonen, Tuija Sorjanen - Kaikenkarvainen kansa : miten koirista tuli miljoonabisnes maksuttomasti

Miten koirilla tehdään bisnestä ja kuka käärii rahat?

Suomessa on noin 800 000 koiraa - enemmän kuin koskaan aiemmin - ja koira-alan liikevaihto liikkuu jo sadoissa miljoonissa. Kasvattaako suosio jo sairaita koiria? Millainen on suomalainen pentutehdas? Entä millainen koira maksaa omistajalleen eniten?

Koiria kohdellaan yhä useammin perheenjäseninä. Omistajat syytävät koiriin rahaa ja ostavat niille tarvikkeita, vakuutuksia ja koulutuskursseja. Viiden edellisen vuoden aikana eläinlääkärimaksut ovat lähes kaksinkertaistuneet koko Suomessa ja ruotsalaisomisteinen eläinlääkäriketju on vallannut merkittävän osan suomalaisista markkinoista. Joukko tutkivia toimittajia ja kuvajournalisteja pureutuu muun muassa koiranjalostukseen, pentukauppaan, eläinlääkäriketjujen ja vakuutusyhtiöiden toimintaan sekä koiranruoka- ja harrastusbisnekseen. Koira-ala käydään läpi perusteellisesti ruohonjuuritasolta suuriin rakenteisiin, kotikoirista näyttelykehien säkenöiviin tähtiin. Kaikenkarvainen kansa avaa suomalaisen koiramaailman ja koirabisneksen logiikkaa sekä koiranomistajille että koira-alasta kiinnostuneille. Se kokoaa yksiin kansiin runsaasti uutta tietoa alasta ja sen lainalaisuuksista ja sidonnaisuuksista. Kirjaa on odotettu Suomessa pitkään. Vastaavaa ei ole aiemmin tehty.

Toimittajat Päivi Kerola, Esa Koivuranta, Kati Pehkonen, Tuija Sorjanen ja Annina Vainio ovat aiemmin olleet tekemässä teosta Björn Wahlroos - Epävirallinen elämäkerta. Kirja oli myyntimenestys ja ehdokas tutkivan journalismin Lumilapio-palkinnon saajaksi vuonna 2014. Koivurannan, Pehkosen, Sorjasen ja Vainion kirjoittama Marimekko - Suuria kuvioita oli Tieto-Finlandia-ehdokkaana vuonna 2015. Kirjan valokuvista vastaavat kuvajournalistit Sabrina Bqain ja Nina Karlsson. Bqain on aiemmin kuvannut muun muassa teoksen Tea-Mariian Sisustusopas ja Karlsson muun muassa teokseen Marimekko - Suuria kuvioita. Tekijät ovat tutustuneet Tampereen yliopistossa opiskellessaan tiedotusoppia ja kuvajournalismia. He ovat työskennelleet yhdessä tutkivaan journalismiin erikoistuneessa osuuskunta Sarkamediassa. Tekijöillä on yhteensä kuusi koiraa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Esa Koivuranta, Kati Pehkonen, Tuija Sorjanen

Julkaistu

2017-09-18

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

333 sivua

Tietoa kirjasta Kaikenkarvainen kansa : miten koirista tuli miljoonabisnes

Kiehtova Kaikenkarvainen kansa : miten koirista tuli miljoonabisnes on upea tieto, jota kuunnellessa aika unohtuu kokonaan. Esa Koivuranta, Kati Pehkonen, Tuija Sorjanen on kirjan kirjoittajana. Kyseinen kirja on pituudeltaan 333 sivua, eli riemua riittää moneksi myöhäisillaksi. Sinun ei ole kuitenkaan välttämätöntä taipua yksin luettavaan versioon, vaan poimittavana on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Kuunneltava kirja ei pidättele iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun kykenet lukemaan, vaan kykenet nauttia kirjasta aina kun tahdot vaika pyöräilessä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2017-09-18 julkasijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. E- ja äänikirjat tarjoilevat vetoavan vaihtoehdon nautiskella kiehtovista kirjoista matkalla tai kotona. Äänikirjat sekä e-kirjat liikkuvat mukvasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Tämä tapahtuu tilittämäll 10 - 15euron kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä ikänään menet. Useat ohjelmista tarjoaa lisäksi vapaan kokeilun, siten pystyt vapaasti kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.