E-kirja

Lue tai kuuntele

Shiwu - Kaivoin lammen kuuta varten maksuttomasti

Suomalaiset etsivät mielenrauhaa luonnosta: kuokkivat mökillä kasvimaataan, vaeltavat tunturissa ja lähtevät vesille.

Luonnon rauhoittavan ja hyvää tekevän voiman tunsi myös muinainen kiinalainen chanmestari Shiwu, joka kyllästyi maailman melskeeseen ja vetäytyi vuosikymmeniksi vuorille pystyttämäänsä majaan.

Luonnon helmassa yksinkertaista elämää viettänyt Shiwu kirjoitti arkisesta aherruksestaan, luonnon tarkkailusta ja elämänkulusta kauniisti ja lämminhenkisin sanakääntein.

Lue tämä kirja laiturinnokassa, nuotiolla, riippumatossa, sadepäivänä ikkunan edessä.

Yangzijoen suistoalueella syntynyt runoilija Shiwu Qinggong (suomeksi Kivimaja, 1272-1352) on Yuan-dynastian ajan Kiinan kirjallisuuden helmi. Hän eli kymmeniä vuosia elämästään erakkona Punapilvivuorella.

Ajatukset on suomentanut ja kommentein täydentänyt Itä-Aasian tutkija Miika Pölkki, joka on kääntänyt itäaasialaista kirjallisuutta ja julkaissut kirjoja muun muassa zenbuddhalaisuudesta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Shiwu

Julkaistu

2018-09-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

80 sivua

Tietoa kirjasta Kaivoin lammen kuuta varten

Kaivoin lammen kuuta varten on kutkuttava sekä viihdyttävä tieto, mikä ei toden totta jätä todellakaan väsyneeksi. Tämän kirjan on kirjoittanut Shiwu. Tämän pituus on 80. Lisänä digitaalisesta kirjasta löytyy myös äänikirja versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on loistava keino kuunnella kirjaa myös kun olet liikkeellä ja luo myös kävelystä jännittävämmän. Äänikirjan mukavana kertojana toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut Art House 2018-09-30. E- ja äänikirjat esittävät maikoisan vaihtoehdon nautiskella mukaansatempaavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Äänikirjojen käyttämiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat sopivan ohjelman. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä tietyllä kk-maksulla, millä saattaa kuuntelemaan loputtomasti monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiintoisia elektronisia kirjoja. Kirjojen testaaminen on myös erittäin helppoa, sillä pystyt vapaasti testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.