Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jukka Mikkola - Kaksoistornit ja tuhannet oudot epäilyt maksuttomasti

Kaksoistornien ei olisi pitänyt romahtaa. Syyskuun 11. päivän tapahtumiin liittyy tragiikan lisäksi niin paljon outoja seikkoja, ettei epäilysten ja salaliittoteorioiden syntyminen ole mikään ihme. Miksi virallisiin selityksiin ei haluta uskoa? Kuka on todellinen syyllinen? Mitä suurempi onnettomuus, sitä helpommin se synnyttää salaliittoteorioita, sanoo toimittaja Jukka Mikkola.

Kuuta ei ole! -sarjan viidennessä jaksossa hän pohtii väärän lipun taktiikkaa, syyskuun 11. päivän tapahtumia ja Titanicin tuhoa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jukka Mikkola

Julkaistu

2016-10-31

Lukija

Jukka Mikkola

Äänikirjan pituus

19 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kaksoistornit ja tuhannet oudot epäilyt

Kaksoistornit ja tuhannet oudot epäilyt on sykähdyttävä ja hauska tieto, joka ei todella jätä kuuntelijaansa väsyneeksi. Jukka Mikkola toimii kirjan kirjoittajana. Kirjasta löytyy 0 sivua, joiden mukana pystyt vastaanottaa ainutkertaisia elämyksiä. Nykypäivänä ei ole onneksi tarve taipua yksin luettavaan versioon, hankittavissa on myös 0:19:20 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin toimiva keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkeellä ja se tekee myöskin iltalenkistä mielenkiintoisemman. NAME äänikirjan lukija ääni on Jukka Mikkola. Kirja on julkaistu 2016-10-31 ja teoksen julkaisijana toimii Yle. E- sekä äänikirjat esittävät hyvän sauman nautiskella kiehtovista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Se koko homma onnistuu vaivattomasti, mikäli omistat puhelimen. Kirjojen kuunteleminen on helppoa sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Parasta asiakkaalle on että, lähes kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat maksutonta kokeilua eli pystyt sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja sekä selvittää onko sovellus justiinsa sinulle hyvä.