Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kari Enqvist - Kangastuksia varjojen talossa maksuttomasti

Onko todellisuus pelkkä illuusio?

Kari Enqvist johdattaa lukijan päätä huimaavalle matkalle kohti todellisuuden ydintä, sinne, missä selviää, mikä lienee totta ja mitä sietää epäillä.

Tieteen ja tietotekniikan kehitys on mullistanut käsityksemme todellisuuden luonteesta. Kvanttifysiikka ei tottele totuttuja luonnonlakeja, ja tekoälyn kehitys on tehnyt scifi-kuvitelmista todentuntuisempia. Mitä jos todellisuus onkin vain illuusio? Entä jos elämmekin Matrixin kaltaisessa tietokonesimulaatiossa tai jos fyysisen todellisuuden takana onkin henkinen todellisuus tai ulottuvuuksia, joissa vain aaveet liikkuvat? Kari Enqvistin kanssa pääset oivalluksia ja riemullisia hetkiä tarjoavalle nojatuolimatkalle. Kaupan päälle saat ymmärryksen siitä, miten maailmankaikkeus toimii – todellisuudessa.

Emeritusprofessori Kari Enqvist on palkittu kosmologian popularisoija ja tieteen lähettiläs, jonka kirjoja lukevat myös ne, joille kaunokirjallisuus on sanomalehtien tiedesivuja tutumpaa luettavaa. Enqvist on häikäisevä kirjoittaja ja itsensä likoon paneva ajattelija. Hän havainnollistaa vaikeatkin asiat hilpein ja osuvin sanankääntein.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kari Enqvist

Julkaistu

2020-09-03

Lukija

Toni Kamula, Sanna Majuri

Äänikirjan pituus

568 min

E-kirjan pituus

180 sivua

Tietoa kirjasta Kangastuksia varjojen talossa

Kangastuksia varjojen talossa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kari Enqvist on teoksen kirjoittajana. Kangastuksia varjojen talossa on pituudeltaan 180 sivua, joten erittäin kelvollinen pituus lukemiseen. Tässä tapauksessa ei ole kuitenkaan vaadittua rajoittua yksin luettavaan versioon, vaan tarjolla on myös 9:28:22 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa saattaa kuunnella täsmälleen siellä missä ikinä kuljetkaan ja se tekee matkasta kiinnostusta herättävän. Kirjan vetoavana kertojana toimii Toni Kamula, Sanna Majuri. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-09-03 julkasijan WSOY toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat tyystin tuoreen tavan iloita kirjoista. Tarviit puhelimen ja mukanasi on valtavan paljon kirjoja. Suorittamalla kuukausihinnan avaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei todella lopu kirjat omana elinaikanasi. Äänikirjojen kokeileminen on samoin tosi mutkatonta, koska kykenet sitoutumatta yrittää palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.