Äänikirja

Lue tai kuuntele

Stefano Mancuso - Kasvien vallankumous – Ovatko kasvit jo keksineet tulevaisuuden? maksuttomasti

Ovatko kasvit parempia ongelmanratkaisijoita kuin ihmiset? Mitä voimme oppia niiltä?

Italialaisen kasvineurobiologi Stefano Mancuson kiehtova ja ajattelutapoja ravisteleva teos esittelee kasvimaailman hämmästyttäviä ominaisuuksia ja osoittaa, kuinka kasveja tutkimalla voimme löytää luovia ratkaisuja aikamme teknisiin ja ekologisiin ongelmiin.

Kasvit kuluttavat vain vähän energiaa. Niillä ei ole aivojen kaltaista keskusyksikköä vaan niiden toiminnot on hajautettu koko niiden olemukseen. Silti ne havainnoivat ympäristöään eläimiäkin herkemmin aistein ja reagoivat tehokkaasti ja luovasti ulkoisiin uhkiin ja ärsykkeisiin.

Kirjassa tarkastellaan kasvien kiehtovaa maailmaa ja sitä, miten voimme hyödyntää kasvien innovaatioita ihmiskunnan ja maapallon hyväksi teknologiassa, arkkitehtuurissa, ruoantuotannossa, vesiongelman ratkaisemisessa tai jopa demokratiassa ja organisaatioiden rakentamisessa. Mancuso sai teoksesta arvostetun Galileo-palkinnon vuonna 2018.

Italialainen Stefano Mancuso on tunnustettu ja arvostettu kasvitieteilijä ja pioneeri kasvineurobiologiassa, joka tutkii erilaisten biologisten systeemien viestintää ja sisäistä kommunikaatiota niin geenien, molekyylien kuin ekologisten yhteisöjen tasolla. Mancuson yleisöluento huhtikuussa Kaisaniemen luonnontieteellisessä museossa veti salin täpösen täyteen. Mancusolta on aiemmin ilmestynyt suomeksi teos Loistavat kasvit (Aula & Co, 2017).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Stefano Mancuso

Julkaistu

2019-12-17

Lukija

Ari Turunen

Äänikirjan pituus

322 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kasvien vallankumous – Ovatko kasvit jo keksineet tulevaisuuden?

Kasvien vallankumous – Ovatko kasvit jo keksineet tulevaisuuden? on jännittävä ja viihdyttävä tieto, joka ei taatusti jätä varmasti tylsistyneeksi. Stefano Mancuso toimii kirjan kirjoittajana. Tämä GENRE on sivumäärältään 0 sivua, joten lukemista riittää useaksi hetkeksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka messissä koet jopa 5:22:23 h. Äänikirja on mahtava tapa kuunnella kirjaa myöskin kun olet autossa ja se saa myös kävelystä mielenkiintoisemman. Tämän kirjan lukijana on Ari Turunen. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-12-17 julkasijan Aula & Co toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät täysin modernin keinon nauttia kirjoista. Kunhan sinulla on ikioma puhelimesi seurassasi, niin sinulla on myöskin taskussasi lukemattomia kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät normaalisti 10-20e maksulla, millä kykenee kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja tai lukemaan parhaimpia digitaalisia kirjoja. Jos et ole varma onko tämän lainen sovellus sopiva sinulle, niin voit yrittää tahtomaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.