Lue tai kuuntele

Keijo Leppänen - Keihäsmies maksuttomasti

Suomen menestyneimmän keihäänheittäjän elämäkerta! Tero Pitkämäen ainutlaatuisen uran koko kaari.

Tätä kirjaa suomalainen urheilukansa on odottanut!

Maailmanmestaruus 2007 ja kuusi muuta arvokisamitalia, Suomen maineenkantaja ja yleisurheilun ykköstykki 15 vuotta, tasaisempi tuloksentekijä kuin ehkä kukaan keihäänheittäjä koskaan.

Tero Pitkämäen urheilu-ura on suomalaisille tuttu. Nyt avautuvat myös sen taustat: eteläpohjalainen sisu ja herrasmiesluonne, urheiluammattilaisuus, suhtautuminen menestykseen ja vastoinkäymisiin, tinkimätön asenne harjoitteluun ja poikkeuksellinen kyky toipua vammoista.

Keihäsmies on myös tarina suomalaisesta keihäänheitosta viime vuosikymmeninä. Päähenkilön ja hänen lähipiirinsä lisäksi ääneen pääsevät lajin kotimaiset ja ulkomaiset legendat, fanit ja vallanpitäjät.

”Kirja on tehty tyylillä ja taidolla”, kertoo Pitkämäki. Niin hän on tottunut hommat hoitamaan.

Keijo Leppänen on toimittaja ja kirjailija, ja hänet tunnetaan etenkin MTV3:n pitkäaikaisena uutisankkurina. Leppänen on kirjoittanut useita kirjoja, mm. F1-kuljettaja Mika Häkkisen elämäkerran Mika Häkkinen – Mestarin paluu.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Keijo Leppänen

Julkaistu

2020-09-20

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Keihäsmies

Keihäsmies on häkellyttävä ja hauska tieto, joka ei takuulla jätä kuuntelijaansa tylsistyneeksi. Teoksen loi Keijo Leppänen. Tämä tieto pitää sisällään 0 sivua, joiden seassa nauttia useampi tovi. Tästä e-kirjasta onnistuu myös äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on hyödyllinen konsti kuunnella kirjaa ollessasi sitten ratikassa, bussissa tai vaikka lenkillä. NAME äänikirjan lukija on Jukka Pitkänen. Teoksen on julkaissut tuntematon 2020-09-20. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle uuden oven kirjojen tykö. Se koko homma sujuu vaivattomasti, mikäli omistat puhelimen. Maksamalla kiinteän kuukausimaksun vapautat siis oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat sinun elinaikanasi. Äänikirjojen koettaminen on samoin suunnattoman mutkatonta, koska pystyt esteettömästi testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.