Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jukka Mikkola - Kekkonen on vaihdettu! maksuttomasti

Vaihdettiinko Urho Kekkosen tilalle 1960-luvun lopulla toinen mies? Eräs suomalainen kirjailija on leikitellyt ajatuksella vaihdetusta presidentistä.

John F. Kennedyn murha oli sen sijaan totta, mutta onko totuutta vieläkään saatu selville? Kennedyn murhan ympärille on puolessa vuosisadassa kutoutunut mutkikas ja sekava epäilyjen ja salaliittoteorioiden verkosto. Myös Olof Palmen ja Adolf Hitlerin vaiheet kiinnostavat toimittaja Jukka Mikkolaa.

Kuuta ei ole! -sarjan ensimmäisessä osassa hän pohtii valtionpäämiesten outoja kohtaloita.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jukka Mikkola

Julkaistu

2016-10-03

Lukija

Jukka Mikkola

Äänikirjan pituus

19 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kekkonen on vaihdettu!

Kutkuttava Kekkonen on vaihdettu! on jännä tieto, mitä luettaessa vuorokaudenaika poistuu tyystin. Teoksen teki Jukka Mikkola. Kyseinen kirja on pituudeltaan 0 sivua, eli nautintoa piisaa muutamaksi illaksi. Älä takerru pelkästään e-kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:19:20 tunnissa. Äänikirja onkin kiva käytäntö kuunnella kirjaa olitpa sitten metrossa, bussissa tai vaikkapa juoksemassa. Tämän äänikirjan lukee Jukka Mikkola. Teos on alunperin julkaistu 2016-10-03 julkaisijan Yle toimesta. E- sekä äänikirjat tuottavat maikoisan keinon nautiskella jännittävistä kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit haluamasi äänikirjasovelluksen. Se onnistuu suorittamalla 10 - 20€ kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän summan kirjoja missä kuljet. Kirjojen yrittäminen on niin ikään erittäin helppoa, sillä voit rajattomasti kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.