Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Kiehtova kaksosuus maksuttomasti

Monikkous ihastuttaa, ihmetyttää ja joskus kauhistuttaakin. Monikkovauvojen vanhemmat saattavat onnittelujen sijaan kuulla voivottelua siitä, miten rankkaa arki varmasti tulee olemaan. Varsinkin toisiaan muistuttavat kaksoset niputetaan helposti yhteen ja heidän yksilöllisyytensä saatetaan sivuuttaa. Monikkosisaruus on kuitenkin ilmiö, jonka kaikki kaksoset, kolmoset ja neloset perheineen kokevat omalla tavallaan.

Kiehtova kaksosuus käsittelee kaksosten ja muiden monikkosisarusten elämää monipuolisesti ja moniäänisesti. Millaisia uskomuksia ja kulttuurisia kuvia kaksosuuteen liitetään? Millaista on odottaa, hoitaa ja kasvattaa kahta tai useampaa samanikäistä lasta? Miten elämänmittainen sisarussuhde vaikuttaa identiteetin kehitykseen, ja miten monikkosisarukset itse kokevat tämän suhteen? Mukana on myös lähipiirin - esimerkiksi puolison, isovanhemman ja lapsen - näkökulmia.

Tutkitun tiedon lisäksi teokseen sisältyy runsaasti haastatteluja ja omakohtaisia kertomuksia, joissa monikkosisarukset ja heidän läheisensä pääsevät ääneen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-03-30

Lukija

Raiko Häyrinen, Anni Tani

Äänikirjan pituus

445 min

E-kirjan pituus

196 sivua

Tietoa kirjasta Kiehtova kaksosuus

Kiehtova kaksosuus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän teoksen on tehnyt Unknown Author. Teoksen pituus on 196. Älä kuitenkaan tyydy vain e-kirjaan, yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 7:25:53 tunnissa. Tämä kirja ei rajoita lukijaansa nautiskelemaan kirjasta vain siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan voit nautiskella kirjasta missä tahansa mielit kuten vaikka pyöräilessä. NAME äänikirjan lukija ääni on Raiko Häyrinen, Anni Tani. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-03-30 julkasijan Gaudeamus toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket täysin tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjojen käyttämiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat mielimäsi ohjelman. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen kokeileminen on myös äärimmäisen mutkatonta, sillä kykenet sitoutumatta kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.