E-kirja

Lue tai kuuntele

Tuomas Mustikainen - Kielletty kansa maksuttomasti

Vuosi 2014: Palestiinalainen Hamas-järjestö ampuu Gazasta itse rakentamiaan raketteja Israeliin. Israel kostaa: Gazaa pommitetaan, ja lopulta Israel aloittaa tuhoisan maahyökkäyksen.

Vuosi 1948: Kovia kokenut juutalaisten kansa saa lopulta kotinsa. Se on päätetty perustaa juutalaisten pyhälle maalle. On vain yksi ongelma: siellä asuu muitakin - arabeja jotka tunnemme palestiinalaisina.

Israelin ja palestiinalaisten konflikti on jatkunut yli 60 vuotta, ja se on tehnyt tavallisista ihmisistä maailmanpolitiikan pelinappuloita. Raketti-iskuja, pommeja, epäluuloa, salaliittoja ja katkeruutta vuosikymmen toisensa perään. Kummallakin kansalla on menneisyyden painolastinsa, kummallekin "pyhä maa" on elämän edellytys.

Kielletty kansa antaa puheenvuoron niin Israelin sotilaille kuin palestiinalaisaktivisteille. Miltä tuntuu osoittaa aseella arabilasta, jonka laukussa epäillään olevan pommi? Mitä sanottavaa Hamas-johtajalla on palestiinalaisten vapaustaistelusta? Millaista on tavallisten ihmisten arki epätavallisessa ympäristössä?

Kielletty kansa kutoo alueen historian osaksi nykyisyyttä ja kuvaa ristiriitojen repimää maata, jossa kaikki tuntevat väkivaltaisen kuoleman.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuomas Mustikainen

Julkaistu

2014-08-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

173 sivua

Tietoa kirjasta Kielletty kansa

Uskomaton Kielletty kansa on uskomaton tieto, jota kuunnellessa kellonaika haihtuu täydellisesti. Tämän erinomaisen teoksen on raapustanut Tuomas Mustikainen. Kielletty kansa on pituudeltaan 173 sivua, eli todella hyvä pituus läpi käytäväksi. Digitaalisen kirjan kanssa saatavilla on myös mahtava äänikirja, jonka avulla vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella juuri siellä jossa ikinä liikutkaan joten se saa matkastasi mukaansatempaavamman. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2014-08-28 julkaisijan Atena toimesta. Pane alulle oitis äänikirjoihin ja e-kirjoihin totutteleminen ja pystyt nauttimaan kirjoista tyystin aintlaatuisella tavalla. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat haluamasi sovelluksen. Tämä tapahtuu maksamalla 10 - 15e kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän summan kirjoja missä ikinä liikut. Kirjojen koettaminen on myös vilpittömän helppoa, sillä pystyt rajattomasti yrittää palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.