Äänikirja

Lue tai kuuntele

Mari Manninen - Kiinalainen juttu maksuttomasti

”On hyvä, jos kiinalainen ei ole sinulle kovin kohtelias. Silloin olet läheinen.” Prof. Guo Xiaocong

Kiina on kommunistinen, Kiinan talous on hyytynyt, kiinalaiskaupungeissa on maailman saastunein ilma, kiinalaiset ovat lyhyitä, Kiinan muuri näkyy Kuuhun, kiinalaiset ovat kohteliaita, Kiinassa on täydellinen sensuuri, kiinalainen laatu on huonoa, kiinalaiset eivät halua adoptoida tyttöjä...

Kiinalaiseen juttuun on koottu yleisiä väärinkäsityksiä Kiinasta, ruuasta historiaan ja taloudesta ihmisoikeuksiin. Toimittaja Mari Manninen auttaa lukijaa näkemään Kiinaa uudessa, realistisemmassa valossa. Monet ennakkoluulot on helppo kumota, mutta usein selitykset vievät syvälle kiinalaiseen yhteiskuntaan. Jättimäisessä maassa harva asia on koskaan aivan niin tai näin.

Tietämättömyydessämme olemme kuitenkin hyvässä seurassa: myös kiinalaisilla on omat myyttinsä meidän maastamme, ja suomalainen elämä näyttäytyy kiinalaisille yhtä eksoottisena kuin Kiina suomalaisille.

Asiantuntijahaastatteluihin, kirjallisuuteen ja omakohtaiseen kokemukseen perustuva teos on kirjoitettu yleistajuisesti sekä valaisevia yksityiskohtia ja huomioita tarjoillen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mari Manninen

Julkaistu

2020-08-30

Lukija

Sari Haapamäki

Äänikirjan pituus

380 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kiinalainen juttu

Kuuntele vauhdikas tieto Kiinalainen juttu, minkä rinnalla tunnet tavattomia elämyksiä. Teoksen tekijänä on ollut Mari Manninen. Tästä kirjasta löytää 0 sivua, minkä rinnalla pystyt vastaanottaa ainutlaatuisia kokemuksia. Lisänä kirjasta on tehty myöskin äänikirja versio, jonka kesto on 6:20:54 tuntia. Tämä kirja ei estä kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun saatat lukemaan, sitä vastoin onnistut nauttia kirjasta missä mielit esim bussissa. Tässä lukijana on Sari Haapamäki. Kirja on alunperin julkaistu 2020-08-30 julkaisijan Atena toimesta. Pane alulle välittömästi äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen ja kyet iloitsemaan kirjoista uudenaikaisella tavalla. Tarviit pelkästään älypuhelimen ja messissä on mittaamattomasti kirjoja. Se tapahtuu tilittämäll 10 - 15e kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän summan kirjoja missä ikänään menetkään. Kirjojen testaaminen on niin ikään erittäin vaivatonta, sillä pystyt esteettömästi testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.