Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Mika Mäkeläinen - Kimlandia – Silminnäkijänä Pohjois-Korean kulisseissa maksuttomasti

Maailman suljetuin valtio on kiehtova arvoitus. Kaiken nähneelle länsimaalaiselle turistille matka Pohjois-Koreaan on meriitti, mutta diktatuurikin hyötyy rahakkaista seikkailijoista. Ulkomaalaisille esitellään vain maan siloiteltu julkisivu.

Toimittaja Mika Mäkeläinen paljastaa Kimlandiassa todellisuuden kulissien takana. Miten tavalliset pohjoiskorealaiset sinnittelevät alle euron kuukausipalkalla? Miksi valtavat markkinatorit on piilotettu sivukujille? Miten Pjongjangissa asuva järjestelmälle uskollinen eliitti elää ja juhlii?

Kimlandia on ajantasainen kuva murroksessa olevasta maasta. Kommunismin mallivaltiossa kapitalismin henki on nyt päässyt pullosta, korruptio rehottaa ja ihmisten elämänkulun määrännyt kastijärjestelmä murenee. Pohjoiskorealaiset ottavat nyt uteliaina oppia muusta maailmasta. Poliisivaltio on silti vielä voimissaan: diktaattori Kim Jong-un johtaa maata raa’alla otteella, rajoja valvotaan entistäkin tiukemmin ja internet on harvojen etuoikeus.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mika Mäkeläinen

Julkaistu

2019-04-04

Lukija

Eero Saarinen

Äänikirjan pituus

409 min

E-kirjan pituus

191 sivua

Tietoa kirjasta Kimlandia – Silminnäkijänä Pohjois-Korean kulisseissa

Kimlandia – Silminnäkijänä Pohjois-Korean kulisseissa on mukaansatempaava ja kiintoisa tieto, joka ei takuulla jätä lukijaansa tylsistyneeksi. Teoksen tuotti Mika Mäkeläinen. Teoksen pituus on 191. Tässä tapauksessa ei ole onneksi tarve tehdä valinta ainoastaan luettavaan versioon, lisäksi käytettävissä on myös 6:49:03 h pituinen äänikirja. Äänikirja ei hillitse lukijaansa nautiskelemaan kirjasta vain siihen aikaan kun kykenet lukemaan, päinvastoin onnistut nautiskella kirjasta aina kun tahdot muun muassa bussissa. Kirjan on lukenut Eero Saarinen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-04-04 julkasijan Atena toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja on hyvä keinolueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan kuljetkaan. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat tallustavat näppärästi mukanasi kännykässäsi. Tilittämällä kiinteän kk-maksun korkkaat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei todella lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Kun et ole vakuuttunut onko tämän lainen palvelu asiallinen itsellesi, niin voit yrittää tahtomaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.