E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Kirjoituksia sankaruudesta maksuttomasti

Sankaruuden on pitkään nähty olevan kriisissä, ja uudenlaisen sankaruuden etsintä on parhaillaan käynnissä Suomessa, Euroopassa ja maailmalla. Sankaruus herättää suuria tunteita, yhdistää ja erottaa ihmisiä. Keskeistä sankaruuden määrittelyssä, luomisessa ja ylläpitämisessä ovat kertomukset ja mielikuvat.

Artikkelikokoelma laajentaa historiallista ja kulttuurista ymmärrystämme sankaruudesta, sen tuottamistavoista ja merkityksistä. Kokoelman läpi kulkeva teema on sankaruuden sukupuoli ja sen problematisointi. Suomalaisen sankaruuden historian lisäksi kokoelmassa pohditaan sankaruuden kriisiytymistä ja arkipäiväistymistä.

Kirjan kirjoittajat edustavat perinteen-, historian- ja kirjallisuudentutkimusta neljästä eri yliopistosta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-02-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

266 sivua

Tietoa kirjasta Kirjoituksia sankaruudesta

Kiehtova Kirjoituksia sankaruudesta on ihastuttava tieto, jota lukiessa ajankulu häviää aivan. Teoksen kirjoittajana on ollut Unknown Author. Kyseisestä kirjasta löytyy 266 sivua, niiden kanssa pystyt viettää unohtumattomia elämyksiä. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka messissä vietät jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin mahtava konsti nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, bussissa tai vaikka kävelyllä. NAME äänikirjan kertoja on tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-02-10 ja teoksen julkaisijana toimii Suomalaisen Kirjallisuuden Seura. Aloita saman tien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen niin kykenet nautiskelemaan kirjoista todella aintlaatuisella keinolla. Äänikirjojen käyttämiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit haluamasi ohjelman. Jos tahdot päästä kunnolla e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun aloittaa suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15e niin sinulla on jättimäinen valikoima erilaisia e-kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, liki kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta kokeilujaksoa eli kykenet sitoutumatta kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko palvelu sinulle otollinen.