Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Esko Valtaoja - Kohti ikuisuutta maksuttomasti

Esko Valtaoja raottaa ikuisuuden esirippua.

Kaikki todella mielenkiintoinen tulee tapahtumaan tulevaisuudessa. Mitkä ovatkaan mahdollisuutemme, ja mitkä rajamme – vai onko nykyiseen pieneen tajuntaamme mahtuvia rajoja lainkaan?

Kolmetuhatta vuotta menneisyyteen mahtuu vielä ajatuksiimme, mutta entäpä kolmetuhatta vuotta tulevaisuuteen? Onko ihmiskunnalla tulevaisuutta? Monen mielestä se on jo allekirjoittanut oman kuolemantuomionsa. Vai elämmekö sittenkin kaikkein parhaita aikoja? Ainakin luonnonvarojen loppumisen ja väestöräjähdyksen aiheuttamaa maailmanloppua on lykätty jo monta kertaa.

Tulevaisuuskomiteoiden mietinnöissä voi vielä vilahtaa vuosi 2100, mutta ei koskaan vuosi 21000. Esko Valtaojan Kaiken käsikirja käsitteli maailmaa tähän asti, Kohti ikuisuutta -kirjassa Valtaoja suuntaa katseensa tulevaisuuteen.

Esko Valtaoja (s. 1951) on avaruustähtitieteen emeritusprofessori ja Suomen tunnetuin tieteentekijä. Valtaoja on palkittu lukuisia kertoja tieteen yleistajuistajana, muun muassa Tieto-Finlandia-palkinnolla teoksesta Kotona maailmankaikkeudessa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Esko Valtaoja

Julkaistu

2020-06-12

Lukija

Juhani Rajalin

Äänikirjan pituus

632 min

E-kirjan pituus

199 sivua

Tietoa kirjasta Kohti ikuisuutta

Kohti ikuisuutta on jännittävä sekä viihdyttävä tieto, mikä ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Teoksen tuotti Esko Valtaoja. Tämä tieto pitää sisällään 199 sivua, joiden kanssa nautiskella useampi hetki. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä kera kuuntelet peräti 10:32:18 h. Äänikirja on toimiva käytäntö kuunnella kirjaa myös silloin kun olet liikkeellä ja saa myöskin lenkistä jännittävämmän. Kirjan sinulle lukee Juhani Rajalin. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-12 julkasijan WSOY toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat hyvin innovatiivisen tavan iloita kirjoista. Kunhan sinulla on oma älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on myöskin seurassasi satoja kirjoja. Tilittämällä noin 10€ kk-maksun vapautat näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuuvarmasti lopu kirjat omana elämässäsi. Mikäli vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä tätä palvelua, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.