E-kirja

Lue tai kuuntele

Rose-Marie Peake, Riikka-Maria Rosenberg - Korsetti ja krusifiksi maksuttomasti

Kaupungistuvassa 1600-luvun Euroopassa pariisilaisnaiset olivat poikkeuksellisen itsenäisessä asemassa. Kurtisaani, aatelisnainen ja hyväntekeväisyystyölle omistautunut nunna kuuluivat kaikki barokin ajan eliittinaisiin, joiden elämäntapaa ja vaikutusvaltaa aikalaisetkin hämmästelivät.

Korsetti ja krusifiksi vie lukijan aikamatkalle vaikutusvaltaisten pariisittarien arkeen ja juhlaan. Barokin yltäkylläinen maailma avautuu kolmen kiehtovan naisen - Ninon de Lenclos'n, Madame de Sevignen ja Louise de Marillacin - kautta. Millä tavoin he toteuttivat itseään, ja miten he vaikuttivat ympäröivään yhteiskuntaan?

Kirjassa tutustutaan koko naiseuden kaareen, joka iloineen, suruineen ja velvollisuuksineen yhdisti niin maallisen kuin hengellisenkin yläluokan pariisittaren. Toisaalta muodin ja kotien tarkastelu paljastaa myös ajan räikeän sosiaalisen eriarvoisuuden sekä yläluokan kerskakulutuksen ja velkaantumisen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Rose-Marie Peake, Riikka-Maria Rosenberg

Julkaistu

2019-09-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

321 sivua

Tietoa kirjasta Korsetti ja krusifiksi

Kuuntele mielenkiintoinen tieto Korsetti ja krusifiksi, jonka kera koet ainutkertaisia tunteita. Opuksen on kirjoittanut Rose-Marie Peake, Riikka-Maria Rosenberg. Korsetti ja krusifiksi on pituudeltaan 321 sivua, eli erittäin sopiva pituus lukemiseen. Lisäksi kirjasta löytyy myöskin äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voi kuunnella aivan siellä missä liikutkaan joten se luo matkasta mielenkiintoisemman. NAME äänikirjan lukija on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-09-19 julkasijan Gaudeamus toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät hyvin tuoreen keinon iloita kirjoista. Tämä onnistuu luonnikkaasti, kunhan ainoastaan omistat puhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Jos epäilet käyttäisitkö ohjelmaa, niin testaa sitä nyt 2 viikon ajan.