Lue tai kuuntele

Bill Gates - Kuinka välttää ilmastokatastrofi maksuttomasti

Kirja siitä, miten voimme pysäyttää ilmastonmuutoksen.

Microsoftin perustaja ja filantrooppi Bill Gates esittää uudessa kirjassaan optimistisen näkemyksen siitä, miten ihmiskunta voi vielä torjua ilmastonmuutoksen pahimmat seuraukset.

Bill Gates on perehtynyt viime vuosina syvällisesti ilmastonmuutoksen mekanismeihin ja vaikutuksiin, ja uudessa kirjassaan hän esittää näkemyksensä siitä, millä keinoilla ihmiskunta voisi pysäyttää ilmaston lämpenemisen. Hyvä uutinen on se, että suuri osa tarvittavasta teknologiasta on jo olemassa ja toinen osa, kuten hiilidioksidin poistaminen ilmakehästä, on sekin mahdollista kehittää, kunhan poliittista tahtoa löytyy.

Gatesin mukaan ilmastonmuutoksella on suurin vaikutus niihin ihmisiin, jotka ovat vähiten vastuussa sen aiheuttamisesta.

”Ilmastonmuutoksen pahimpien vaikutusten estämiseksi meidän on päästävä kasvihuonekaasujen nollapäästöihin. Ongelma on kiireellinen ja siitä käytävä keskustelu mutkikasta, mutta uskon, että voimme yhdessä keksiä uusia nollapäästöisiä teknologioita, hyödyntää niitä teknologioita joita meillä jo on ja välttää lopulta ilmastokatastrofin”, Gates sanoo.

Bill Gates (s.1955) on amerikkalaisen ohjelmistojätti Microsoftin perustaja ja aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija. Vuonna 2000 hän perusti Bill ja Melinda Gatesin säätiön, joka on rahoittanut miljardeilla dollareilla erilaisia humanitaarisia hankkeita erityisesti kehitysmaissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Bill Gates

Julkaistu

2021-02-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kuinka välttää ilmastokatastrofi

Kuinka välttää ilmastokatastrofi on mukaansatempaava sekä hauska tieto, joka ei ehdottomasti jätä yhtäkään kylmäksi. Tämän kirjan on kirjoittanut Bill Gates. Kyseisestä kirjasta löytää 0 sivua, joiden kanssa on mahdollista viettää mahtavia elämyksiä. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä seurassa saat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja on huikea tapa nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, taksissa tai vaikkapa kävelyllä. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi tuntematon 2021-02-16. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle uuden oven kirjojen luokse. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat haluamasi ohjelman. Se kaikki onnistuu maksamalla 10 - 15€ kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä ikinä kuljetkaan. Parasta asiakkaalle on että, likimäärin kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat maksutonta kokeilua milloin saat rajoituksetta kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja ja valita onko palvelu sinulle otollinen.