Lue tai kuuntele

Heini Strand, Inka Rantakallio - Kuka kuuluu? maksuttomasti

Suorapuheisia esseitä ja dialogeja hiphop-kulttuurin marginaaleista.

Millaista representaatiota hiphop välittää? Saavatko marginaaliin työnnetyt äänensä kuuluviin? Kuka sanelee suomiräpin ehdot, kuka pääsee mukaan verkostoon, kuka kuuluu?

24 kirjoittajan tekstikokoelma hiphop-kulttuurin moninaisuudesta avaa tarkkanäköisesti, ketkä ovat Suomen hiphop-skenen vallanpitäjiä ja ketkä edelleen leimautuvat marginaalinsa edustajiksi. Inka Rantakallio ja Heini Strand ovat toimittaneet teoksen, jonka esseissä ja dialogeissa hiphop-kulttuurin feministisiä liikehdintöjä tarkastelevat hiphopin asiantuntijat, kuten Yeboyah, Koko Hubara, SOFA-duo ja Adikia.

Inka Rantakallio on tutkija, toimittaja ja DJ, joka väitteli tohtoriksi suomiräpistä vuonna 2019. Rantakallio työskentelee nimellä DJ SHY GRL osana FWU-DJ-kollektiivia sekä SOFA-duon keikkakokoonpanoa.

Heini Strand on toimittaja, kirjailija ja kirjastotyöntekijä. Strandin toimittama Hyvä verse (Into, 2019) oli ensimmäinen suomalaisia naispuolisia räppäreitä käsittelevä kirja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heini Strand, Inka Rantakallio

Julkaistu

2021-01-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kuka kuuluu?

Kuka kuuluu? on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän ensiluokkaisen teoksen on kirjoittanut Heini Strand, Inka Rantakallio. Teoksen pituus on 0. Nykypäivänä ei ole välttämätöntä tehdä valinta vain luettavaan versioon, lisänä tarjolla on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella justiinsa siellä missä ikinä kuljet eli se luo matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. NAME äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Tämän kirjan julkaisi tuntematon 2021-01-28. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin mahtava konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä oletkaan. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat liikkuvat mukvasti mukana omassa puhelimessasi. Tämä tapahtuu maksamalla 10 - 20euron kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä kuunaan menet. Moni ohjelmista tarjoilee myöskin vapaan kokeilun, tällä tavalla pystyt kahleettomasti tutkia sovellusta ilman maksuja*.