E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Kuka maailmaa hallitsee? maksuttomasti

Tekeekö ydinsodan pelko paluun? Ohjailevatko meitä talouden reunaehdot, populistien tarinat vai ideologiat?

Maailmaa pirstovat vanhojen jakolinjojen ohella uudet ja vielä jäsentymättömät rajat. Demokratiaa koettelevat niin vihapuhe, vaihtoehtoisten faktojen levittäminen kuin vahvojen johtajien ja nationalismin paluu. Yhä useammalla alalla suurin vallankäyttäjä onkin monikansallinen yritys.

Kuka maailmaa hallitsee? -pokkarissa eturivin tutkijat avaavat vallan umpisolmuja ajankohtaisista näkökulmista geopolitiikasta sosiaaliseen mediaan. Samalla pohditaan, millaiset ovat yksilön vaikutusmahdollisuudet verkottuneessa maailmassa ja miksi soijan viljely lisääntyy Brasiliassa.

Teos kuuluu Tiedekulmapokkari-sarjaan, joka tarjoilee tuoretta tutkittua tietoa helposti lähestyttävällä tavalla. Kirjasta löytyvän visan avulla voit haastaa myös ystäväsi uuden äärelle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-08-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

100 sivua

Tietoa kirjasta Kuka maailmaa hallitsee?

Kuka maailmaa hallitsee? on sykähdyttävä sekä iloinen tieto, mikä ei ehdottomasti jätä ketään kylmäksi. Tämän erinomaisen teoksen on kynäillyt Unknown Author. Lukemista löytyy 100 sivua, minkä parissa kykenet viettää jännittäviä lukuhetkiä. Ethän missään nimessä tyydy vaan e-kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa voit kuunnella justiinsa siellä jossa milloinkin menet joten se saa matkastasi kiinnostusta herättävän. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-08-04 julkasijan Gaudeamus toimesta. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle tykkänään tuoreen oven kirjojen maailmaan. Tarviit vain kännykän jolloin kyydissäsi on satoja kirjoja. Tilittämällä kiinteän kuukausihinnan aukaiset oven kirjojen maailmaan, jossa ei taatusti lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Paras asiakkaalle on että, liki kaikki palvelut tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa ja siten kykenet sitoutumatta kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko ohjelma juuri sinulle kelpo.