Lue tai kuuntele

Mikko-Olavi Seppälä, Elina Seppälä - Kultakausi: 100 teosta maksuttomasti

Esittelyssä ensi kertaa 100 rakkainta Suomen kultakauden teosta kaikilta taiteenaloilta.

Gallen-Kallela ja Schjerfbeck, jugendtalot ja ateljeehuvilat, Prinsessa Ruususen häämarssi, Sibelius, Minna Canth ja Eino Leino… Mitä suosikkiteoksestasi paljastuu, kun se asetetaan rinnan samaan aikaan syntyneiden muiden teosten kanssa?

Taiteen kultakausi ei koskenut vain kuvataiteita, vaan 1800-luvun viimeisten vuosikymmenten ja itsenäistymisen välisenä aikana luotiin iso osa kaikkien taiteenalojen klassikoista. Poliittisesti kuohuvana aikana taiteilijat olivat yhteyksissä toisiinsa toveruus- ja rakkaussuhtein, tukien toisiaan ja kilpaillen keskenään. Kaikki tämä näkyi teoksissa, kuten myös elävät kytkökset Euroopan ja Venäjän taidepiireihin.

FT Elina Seppälä ja dosentti Mikko-Olavi Seppälä ovat kulttuurihistorian tutkijoita ja tietokirjailijoita. Työparina he täydentävät toisiaan: Mikko-Olavin aloja ovat teatteri, kirjallisuus ja populaarikulttuuri, Elinan puolestaan taidehistoria, musiikki ja kulttuuridiplomatia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mikko-Olavi Seppälä, Elina Seppälä

Julkaistu

2020-09-15

Lukija

Karoliina Kudjoi

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kultakausi: 100 teosta

Kutkuttava Kultakausi: 100 teosta on mainio tieto, mitä luettaessa kellonaika karkkoaa täysin. Kirjan kirjoittajana on ollut Mikko-Olavi Seppälä, Elina Seppälä. Kyseinen GENRE on sivumäärältään 0 sivua, joten kirjaa piisaa useaksi myöhäisillaksi. E-kirjan ohella tarjottavana on lisäksi mainio äänikirja, minkä avulla vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin loistava konsti kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet bussissa ja se luo lisäksi iltalenkistä jännittävämmän. Kirjan on lukenut Karoliina Kudjoi. Äänikirja on julkaistu 2020-09-15 ja kirjan julkaisijana on tuntematon. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat tyystin uuden konstin iloita kirjoista. Se kaikki sujuu mutkattomasti, mikäli ainoastaan omistat puhelimen. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä kiinteällä maksulla, jolla kykenet kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja ja lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen testaaminen on myös tosi vaivatonta, sillä kykenet vapaasti kokeilla palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.