E-kirja

Lue tai kuuntele

Jukka Kekkonen - Kun aseet puhuvat maksuttomasti

Suomen ja Espanjan sisällissodissa yhteiskunnallinen järjestelmä romuttui ja poliittinen väkivalta laajentui puhdistuksiksi. Miksi juuri nämä sodat olivat niin verisiä, ja miksi rintamien ulkopuolisen väkivallan määrä nousi niissä ennennäkemättömiin mittoihin?

Suomessa vuonna 1918 ja Espanjassa vuosina 1936–1939 käydyissä sisällissodissa kansa jakautui täydellisesti. Sotien aikana ja niiden jälkeen käytetty poliittinen väkivalta oli laajamittaista. Leimaavaa oli halu antaa hävinneelle osapuolelle riittävän ankara opetus, ja molempien sotien jälkitoimia voikin luonnehtia puhdistukseksi.

Jukka Kekkosen Kun aseet puhuvat on perusteellinen, kansainvälisestikin ainutlaatuinen kokonaisesitys Suomen ja Espanjan sisällissodista ja niiden poliittisesta väkivallasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jukka Kekkonen

Julkaistu

2016-11-24

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

490 sivua

Tietoa kirjasta Kun aseet puhuvat

Kun aseet puhuvat on mukaansatempaava ja mielenkiintoinen tieto, joka ei varmasti jätä varmasti tylsistyneeksi. Teoksen kirjoitti Jukka Kekkonen. Kyseinen teos on pituudeltaan 490 sivua, toisin sanoen iloa piisaa lukuisaksi lukuhetkeksi. Kyseisestä e-kirjasta onnistuu lisäksi äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei estä iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun saatat lukemaan, päinvastoin sinun on mahdollista iloita kirjasta heti kun haluat kuten autossa. Tämän äänikirjan lukija on tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Art House 2016-11-24. Ääni – sekä e-kirja onkin mahtava keinolukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikänään menetkään. Tämä sujuu luonnikkaasti, kun omistat puhelimen. Silloin kun vaadit mennä' kunnolla kirjojen todellisuuteen, niin sinun alkaa pelkästään tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 15euroa jolloin sinulla on mainio yhditelmä kirjoja. Kun et ole takuuvarma onko tämän vertainen sovellus sopiva itsellesi, niin pystyt kokeilla tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.