E-kirja

Lue tai kuuntele

Päivi Kannisto, Santeri Kannisto - Kuuma loma – Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita maksuttomasti

Kolhiintunutta itsetuntoa paikkaillaan kaukomaiden lomaromanssilla. Paikallisoppaaksi lähtee komea nuorukainen, joka kehuu ulkonäköä, hellii ja suutelee. Seksiturismi ei ole vain keski-ikäisten kaljamahojen irstailua Tallinnassa.

Kuuma loma vie Thaimaahan, Filippiineille, Malesiaan, Sri Lankaan, Keniaan, Meksikoon ja Brasiliaan tapaamaan erilaisia seksituristeja sekä heitä, jotka tarjoavat sänkyseuraa maksusta. Seksin tai romanssin perässä matkustetaan monista syistä, mutta matkalla alkanut suhde voi edetä myös kumppanuudeksi tai avioliitoksi: venäläinen Tatjana jäi lomaromanssin päätteeksi Sri Lankaan ja thaimaalainen May muutti norjalaisen poikaystävänsä luo Osloon.

Seksiturismi on miljardibisnestä, joka vaikuttaa ihmisten elämään ja elantoon ympäri maailman. Yksistään Thaimaassa seksi tuottaa enemmän kuin riisin vienti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Päivi Kannisto, Santeri Kannisto

Julkaistu

2018-02-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

158 sivua

Tietoa kirjasta Kuuma loma – Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita

Lue heti vauhdikas tieto Kuuma loma – Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita, minkä kanssa koet verrattomia kokemuksia. Kirjan kirjoittajana on ollut Päivi Kannisto, Santeri Kannisto. Tämä teos on sivumäärältään 158 sivua, eli lukuiloa piisaa runsaasti ajankohdaksi. Älä siitä huolimatta jää ainoastaan digitaaliseen kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin loistava konsti kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, autossa tai vaikka lenkillä. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirja on julkaistu 2018-02-12 ja kirjan julkaisijana on Atena. E- ja äänikirjat tarjoilevat helpon tilaisuuden iloita mielenkiintoisista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Tarvitset vaan kännykän niin messissä on lukemattomia kirjoja. Sovellukset toimivat 10-20e kk-maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan rajatomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan mielenkiintoisia e-kirjoja. Parasta vierailijalle on että, lähimain kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa eli voit rajoittamattomasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko ohjelma sinulle sovelias.