Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tomi Välimaa, Gunnel Reimbladh-Taube, Outi Frisk - Kuuntele ja opi ruotsia maksuttomasti

Kuuntele ja opi ruotsia -äänioppikirja johdattaa sinut ruotsin kielen perusteisiin kuuntelemalla ja toistamalla. Opit hauskasti arkipäivän tilanteisiin liittyvää ruotsin kielen keskeistä sanastoa ja ilmauksia sekä suomen- että riikinruotsiksi. Lisäksi mukana on katsaus tärkeisiin kielen rakenteisiin. Äänitteen avulla opit myös lausumaan ruotsia paremmin.

Kuuntele ja opi englantia koostuu johdannosta ja 13 kappaleesta. Kurssin aikana opit tervehdyksiä, esittelyjä, keskeisiä matkailuun liittyviä ilmauksia sekä kertomaan itsestäsi ja perheestäsi ruotsiksi. Tutustut myös aikaan, säähän ja ruokaan liittyvään sanastoon. Materiaali soveltuu myös ruotsin kielen kursseille oheismateriaaliksi.

Äänikirjan ruotsinopettajana toimii näyttelijä ja stand-up -koomikko Andre Wickström.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tomi Välimaa, Gunnel Reimbladh-Taube, Outi Frisk

Julkaistu

2019-01-01

Lukija

Tomi Välimaa, Gunnel Reimbladh-Taube, Outi Frisk

Äänikirjan pituus

776 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kuuntele ja opi ruotsia

Kuuntele heti tapahtumarikas tieto Kuuntele ja opi ruotsia, jonka avulla saat suurenmoisia elämyksiä. Teoksen tekijänä on ollut Tomi Välimaa, Gunnel Reimbladh-Taube, Outi Frisk. Teoksen pituus on 0. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka innoittamana saat jopa 12:56:10 h. Äänikirja on huikea käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, taksissa tai vaikka juoksemassa. Tämän äänikirjan lukee Tomi Välimaa, Gunnel Reimbladh-Taube, Outi Frisk. Teoksen on julkaissut Finn Lectura 2019-01-01. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät hyvin uudenlaisen tavan iloita kirjoista. Tarviit pelkästään älypuhelimen ja messissä on lukematon määrä kirjoja. Se tapahtuu tilittämällä 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä ikinä menetkään. Kun vieläkin epäröit käyttäisitkö tätä palvelua, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.