Äänikirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Kylmän sodan tausta maksuttomasti

Toinen maailmansota kokosi varsin erilaiset valtiot yhteiseen rintamaan natsi-Saksaa vastaan. Idän ja lännen välillä vallinneet ideologiset erot haudattiin hetkeksi yhteisen vihollisen voittamiseksi. Pinnan alla kytevä epäluottamus ei kuitenkaan hävinnyt minnekään.

Sodan loputtua voittoisa liittouma hajosi nopeasti, ja ideologioiden välinen konflikti kärjistyi kylmäksi sodaksi. Artikkeli valottaa toimia, joihin sekä Neuvostoliitto että Yhdysvallat ryhtyivät kylmän sodan aikana toistensa vaikutusvallan minimoimiseksi.
HISTORIA-sarja käsittelee kiinnostavia historiallisia tapahtumia ja ihmisiä. Lyhyet artikkelit ja reportaasit tarjoavat asiantuntevan katsauksen historian puhutuimpiin ilmiöihin. Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-06-12

Lukija

Tapio Rauvala

Äänikirjan pituus

21 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kylmän sodan tausta

Kylmän sodan tausta on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tekijänä on ollut Unknown Author. Kirjan pituus on 0. Kyseisestä teoksesta onnistuu samoin äänikirja versio, jonka pituus on 0:21:16 tuntia. Tämä kirja ei hillitse sinua nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, sen sijaan pystyt nauttia kirjasta missä ja milloin mielit vaika ratikassa. Äänikirjan lukijana on Tapio Rauvala. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-06-12. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät täysin uuden tavan iloita kirjoista. Jos sinulla on oma kännykkäsi mukana, niin sinulla on seurassasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä 10-15€ kk-maksulla, jolla kykenet kuuntelemaan loputtomasti lukuisia äänikirjoja ja lukemaan mukaansatempaavia elektronisia kirjoja. Useat palveluista tarjoaa samoin veloituksettoman ilmaisjakson, milloin pystyt rajattomasti tutkia sovellusta ilman euroakaan*.