Äänikirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Kylmä sota päättyy maksuttomasti

Kylmä sota merkitsi ainutlaatuista aikakautta maailmanpolitiikan historiassa. 1990-lukua lähestyttäessä muutoksen tuulet olivat kuitenkin ilmassa, ja viimeistään Neuvostoliiton hajottua kylmän sodan realiteetit saivat väistyä uuden aikakauden tieltä. Mitkä seikat johtivat kylmän sodan loppumiseen ja Neuvostoliiton tuhoon?

"Kylmä sota päättyy" taustoittaa kattavasti muutosten taustalla vaikuttaneita poliittisia, taloudellisia ja ideologisia vaikuttimia. Kaiken keskiössä oli kahden silloisen maailmanmahdin, Neuvostoliiton ja Yhdysvaltojen, tasapainon heilahtaminen. Muutos tapahtui hengästyttävän nopeasti ja historiallisesti ainutkertaisella tavalla. HISTORIA-sarja käsittelee kiinnostavia historiallisia tapahtumia ja ihmisiä. Lyhyet artikkelit ja reportaasit tarjoavat asiantuntevan katsauksen historian puhutuimpiin ilmiöihin. Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-06-11

Lukija

Tapio Rauvala

Äänikirjan pituus

21 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kylmä sota päättyy

Kylmä sota päättyy on mielenkiintoinen ja iloinen tieto, joka ei ehdottomasti jätä kuuntelijaansa tylsistyneeksi. Kirjan kirjoitti Unknown Author. Kirjan pituus on 0. Sinun ei ole siitä huolimatta pakko tyytyä yksin luettavaan versioon, lisäksi poimittavana on kanssa 0:21:00 h pituinen äänikirja. Tämä kirja ei hillitse nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun kykenet lukemaan, puolestaan pystyt nyt nauttia kirjasta missä tahansa haluat esimerkiksi lenkillä. Tämän äänikirjan kertoja on Tapio Rauvala. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-06-11. Aloita viipymättä äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kyet nauttimaan kirjoista todella aintlaatuisella tavalla. Silloin kun sinulla on ikioma kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on myös seurassasi satoja erilaisia kirjoja. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 20€ kk-maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä kuunaan kuljetkaan. Suurinosa äänikirjapalveluista tarjoaa myös maksuttoman kokeilun, jolloin pystyt sitoutumattomasti kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.