E-kirja

Lue tai kuuntele

Jukka Valtasaari - Lännen jälkeen maksuttomasti

Nyt tarvitaan perspektiiviä. Painava puheenvuoro kokeneelta diplomaatilta.

Suomen ulkoasiainhallinnossa mittavan päivätyön tehnyt Jukka Valtasaari pohtii uudessa kirjassaan, mitä 2010-luvun tapahtumat merkitsevät maailmanjärjestykselle. Elämmekö jo Lännen jälkeisessä ajassa vai olemmeko vasta matkalla sinne? Mitä tämä vaikuttaa Suomeen, joka kuuluu länteen ja Eurooppaan ja hakee sieltä turvallisuutta ja hyvinvointia?

Valtasaaren reseptit Suomen aseman turvaamiseen lähtevät joustavuuden lisäämisestä: ei-sana on poistettava politiikan sanakirjasta. Hän painottaa, ettemme voi kehittää solidaarista Eurooppaa kertomalla, mitä emme aio tehdä. Valtasaari vaatii myös passiivin poistamista poliittisesta puheestamme, jotta äänestäjä ymmärtäisi, kuka teki ja mitä politiikan käänteissä.

Maailmankirjat ovat sekaisin, kun kansainvälistä politiikkaa ja vaaleja järisyttävät ärtyisät twiitit, valemedia, hakkerit ja sosiaalinen media. Tässä myllerryksessä Euroopan ääni on hiljentynyt kuiskaukseksi, ja Kiina pyrkii maailmanvallaksi. Mietityn reagoinnin sijasta ehdimme ehkä vain hämmästyä.

Jukka Valtasaari pitää rauhoittavana, että silti Siperia opettaa suurvaltojakin, Vietnam Washingtonia, Neuvostoliiton kaatuminen Moskovaa ja kybermaailman riskit Kiinaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jukka Valtasaari

Julkaistu

2019-10-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

194 sivua

Tietoa kirjasta Lännen jälkeen

Mieleenpainuva Lännen jälkeen on hurja tieto, jota luettaessa kellonaika haihtuu kokonaan. Jukka Valtasaari on kirjan kirjoittajana. Tämä tieto pitää sisällään 194 sivua, joiden parissa iloita useampi hetkinen. Digitaalisen kirjan kanssa tarjolla on myös mainio äänikirja, jonka seassa vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin rentouttava tapa kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet julkisessa ja luo myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Docendo 2019-10-04. Käynnistä välittömästi äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen jolloin pystyt nauttimaan kirjoista todella uudenaikaisella keinolla. Äänikirjojen kuunteluun ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit tahtomasi ohjelman. Kun tahdot mennä' todella äänikirjojen todellisuuteen, sinun pitää pelkästään suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20e niin sinulla on eeppinen kokoelma erilaisia kirjoja. Parasta vierailijalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat vapaata kokeilujaksoa jolloin pystyt rajoittamattomasti kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko palvelu justiinsa sinulle kelp.